Укр
Рус
Такос Другі страви Мексиканська кухня

Такос в домашніх умовах

( 4.8000 4 515 15 оцінок)

1435 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Такос в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні в світі дуже багато тих, хто дуже часто вживає всілякі борошняні вироби з начинкою. У когось це шаурма, у інших сендвіч, а у деяких, наприклад у мексиканців на першому місці - такос. Така страва дуже калорійна, але смак від цього нітрохи не менше, та й традиційна мексиканська гострота додає особливої пікантності і популярності. Придивіться уважно до нашого рецепту і ви зможете приготувати такос в домашніх умовах нітрохи не гірше ресторанного.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Такос в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії147 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готується такос із усілякими начинками: курка, овочі, навіть авокадо або морепродукти. Але сьогодні ми пропонуємо вам використовувати в якості начинки яловичий фарш. Спочатку чистимо від лушпиння цибулину, миємо й нарізаємо дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Ставимо на плиту сковорідку, вливаємо оливкову олію і кидаємо нарізану цибулю. Потім посипаємо її сіллю і меленим перцем, перемішуємо і пасеруємо до легкої рум'яності.

Крок - 2
03

Великий зелений перець миємо й нарізаємо шматочками, відокремивши насіння. Потім скибочки перцю подрібнюємо і викладаємо в сковорідку з цибулею, перемішуємо і продовжуємо готувати.

Крок - 3
04

Тим часом в глибоку миску засипаємо мелену паприку і чилі мелений, додаємо мелений імбир і коріандр, а також кайенський перець і сушений розмарин. Все добре перемішуємо, утворивши приправу для нашої страви.

Крок - 4
05

Тепер беремося за фарш. Як вже ми домовлялися, використовувати будемо саме яловичий фарш. Його можна купити вже готовим, або ж цілком можливо приготувати самостійно. У будь-якому випадку фарш викладаємо в сковорідку, де обсмажується цибуля з перцем. Все разом перемішуємо, ще трохи підсолюємо і підсмажуємо на середньому вогні.

Крок - 5
06

Коли фарш з овочами трохи підсмажиться, посипаємо приготовленою сумішшю приправ і, помішуючи, продовжуємо готувати. Вміст сковорідки постійно перемішуємо, щоб не підгоріло, пробуємо і при необхідності, додаємо сіль.

Крок - 6
07

Потім вливаємо в сковорідку трохи яловичого бульйону, помішуючи, обсмажуємо до готовності.

Крок - 7
08

Тепер шаткуємо червону капусту, а потім - пекінську, складуємо в глибоку посудину. Додаємо туди трохи зеленої цибулі, нарізаної кільцями, а також потерту моркву.

Крок - 8
09

В іншій мисочці з'єднуємо майонез із соєвим соусом, додаємо кунжутне масло і перемішуємо вінчиком в однорідну масу.

Крок - 9
10

Капусту з морквою солимо, посипаємо перцем і поливаємо приготовленою майонезною заправкою. Все перемішуємо.

Крок - 10
11

Тепер беремо лаваш або круглі коржі тортільї і трохи підсушуємо на плиті. За допомогою спеціального пристосування складаємо коржі навпіл і викладаємо всередину овочеву начинку. Зверху кладемо приготований фарш з приправами.

Крок - 11
12

На довершення посипаємо кубиками свіжого помідора і кружечками солоного огірка. Ну, ось тепер все готово. Такос в домашніх умовах вийде у вас настільки смачним, що ваші домочадці будуть просто в захваті.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат столичний з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний з ковбасою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі тортілья - покроковий рецепт, фото 1 Коржі тортілья 75 3 3 з 5 - детальніше -
?>