Укр
Рус
Такос Другі страви Шотландська кухня

Тако з нутом і соком лайма

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

806 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Тако з нутом і соком лайма - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Осінні аромати можна знайти не тільки в випічці. Тако - один з улюблених продуктів для багатьох, тому що він надзвичайно універсальний. І ця універсальність проявляється в різновиді начинок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тако з нутом і соком лайма" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи32.2 гр.
  • Калорії250 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте суміш з гарбуза і нуту. Розігрійте духовку до 200 градусів. Відкрийте баночку з консервованим нутом і злийте рідину. Потім за допомогою дрібного сита промийте і злийте всю воду з нуту і відкладіть на час його в сторону.

Крок - 1
02

Очистіть від шкірки молодий гарбуз, видаліть все насіння ложкою. Потім викладіть гарбуз на обробну дошку і наріжте його невеликими кубиками.

Крок - 2
03

Викладіть підготовлений подрібнений гарбуз і промитий нут на великий лист. Збризніть нут з гарбузом рослинною або оливковою олією і зверху посипте сіллю, кмином, паприкою, чилі і цибульним порошком. Змішайте все і розподіліть по деку рівним шаром. Надішліть деко в заздалегідь розігріту духовку і випікайте при 180 градусах, поки гарбуз не стане м'яким (не кашкоподібним), а нут хрустким, приблизно 15-20 хвилин.

Крок - 3
04

Вийміть деко з духовки і дайте вмісту трохи охолонути. Поки остигає, зробіть начинку з овочів. Для початку наріжте на кухонній дошці або дрібно наріжте білокачанну капусту. Покладіть її в велику миску.

Крок - 4
05

Далі помийте і вичистіть болгарський перець. Потім викладіть перець на дошку і наріжте його дрібними кубиками. Очистіть від лушпиння і дрібно наріжте цибулю. Додайте перець і цибулю в миску з капустою.

Крок - 5
06

Зверху залийте в миску до овочів високої жирності йогурт, додайте сік лайма. Далі додайте в миску чіпотле (консервований копчений перець халапеньо, який перетріть в пюре), засипте сіль і залийте мед. Перемішайте вміст миски і спробуйте на смак. Налаштуйте солодкість або пряність.

Крок - 6
07

Далі викладіть трохи присмажені кукурудзяні коржі в блюдо. Далі поверх коржів покладіть суміш з гарбуза і нуту, підготовлену начинку з капусти, посипте все подрібненим сиром фета і прикрасьте часточками свіжого лайма. Тако з нутом і соком лайма подавайте відразу ж до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Деруни найпростіший рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Деруни найпростіший рецепт 40 4 3 з 5 - детальніше -
Бургер класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бургер класичний рецепт 40 2 2 з 5 - детальніше -
Заливний капустяний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Заливний капустяний пиріг 50 4 3 з 5 - детальніше -