Укр
Рус
Торти Випічка Естонська кухня

Сирний торт з шоколадом і полуницею

( 4.7273 4 511 11 оцінок)

1069 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Сирний торт з шоколадом і полуницею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей сирний торт з шоколадом і полуницею без випічки дуже красивий, ніжний і ситний. Аромати темного шоколаду, сиру і свіжої полуниці. Якщо ви любитель шоколаду і полуниці, вам обов'язково сподобається цей торт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сирний торт з шоколадом і полуницею" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи27.4 гр.
  • Калорії317 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування скоринки: в кухонному комбайні або мисці подрібніть печиво Oreo в дрібну крихту. Додайте топлене вершкове масло і збивайте, поки не змішаєте.

Крок - 1
02

Покладіть утворену суміш з печива на дно (20 см) форми для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Охолодіть в холодильнику.

Крок - 2
03

У невеликій мисці розмішайте желатиновий порошок у воді. Нехай настоїться приблизно 10-15 хвилин.

Крок - 3
04

Наріжте темний шоколад невеликими шматочками, розтопіть в мікрохвильовці за 30 секунд або на паровій бані.

Крок - 4
05

У великій мисці збийте вершковий сир, цукрову пудру і екстракт ванілі до однорідної маси, додайте розтоплений шоколад, какао порошок і перемішайте, до утворення однорідної маси. Додайте густі вершки і збийте протягом 3-4 хвилин, до утворення пишної маси.

Крок - 5
06

Розплавте желатин у воді в мікрохвильовці протягом 15 секунд. Поступово додайте трохи утвореної коричневої суміші для торта в розчинений желатин і перемішайте до повного змішування інгредієнтів. Вилийте назад в загальну суміш для торта і перемішайте, до повного об'єднання продуктів.

Крок - 6
07

Розріжте полуницю навпіл і розташуйте її по краях форми для випічки з приготованим раніше коржем з печива. Спробуйте використовувати полуницю однакового розміру.

Крок - 7
08

Вилийте підготовлену коричневу начинку в форму для випічки. Помістіть форму з вмістом в морозильну камеру на час.

Крок - 8
09

Наріжте темний шоколад і покладіть у велику миску. У каструлі доведіть густі вершки до кипіння. Залийте гарячими вершками подрібнений шоколад. Дайте постояти 1-2 хвилини, а потім ретельно перемішайте, до однорідної маси. Вилийте масу, що утворилася на охолоджений торт у формі.

Крок - 9
10

Охолодіть сирний торт з шоколадом і полуницею не менше 6 годин. Прикрасьте свіжою полуницею і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

 Налисники з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з сиром в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті на зиму 95 1 3 з 5 - детальніше -
Повидло з яблук і слив - покроковий рецепт, фото 1 Повидло з яблук і слив 55 1 2 з 5 - детальніше -