Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Італійська кухня

Суп мінестроне

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

684 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп мінестроне - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Щоб насолодитися вишуканими стравами італійської кухні, необов'язково йти в ресторан. Приготуйте вдома смачний овочевий суп «Мінестроне» з простих і доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп мінестроне" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири0.8 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю і моркву очистіть від шкірки, ретельно вимийте і наріжте кубиками.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через спеціальний прес. Селеру, цибулю і цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.

Крок - 2
03

Поставте на середній вогонь каструлю або глибоку сковороду і налийте оливкову олію. Викладіть в розігріту жаровню подрібнену селеру, цибуляю і цибулю-порей. Обсмажуйте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Коли цибуля-порей стане м'якою, додайте моркву, картоплю і часник.

Крок - 3
04

Переміксуйте овочі і готуйте, помішуючи, ще 4 хвилини. Всипте в сковороду томатну пасту, перемішайте і обсмажте протягом хвилини.

Крок - 4
05

Помідори вимийте, обсушіть і наріжте кубиками, попередньо видаливши хвостики. Висипте помідори в жаровню, додайте курячий бульйон і воду. Переміксуйте суміш і доведіть до кипіння. Готуйте ще 10 хвилин.

Крок - 5
06

Додайте макарони. Ідеально підходять для супу ріжки з твердих сортів пшениці. Продовжуйте варити ще протягом 8-10 хвилин. Макарони і овочі повинні стати м'якими.

Крок - 6
07

З консервованої квасолі злийте рідину і додайте боби в суп. З листя пекінської капусти видаліть стебла, дрібно наріжте зелену частину і всипте в суп.

Крок - 7
08

Стручкову квасолю промийте, наріжте шматочками 2 см і додайте до решти інгредієнтів. Варіть ще 2 хвилини.

Крок - 8
09

Готову страву викладіть в блюдо, посипте чорним меленим перцем і дрібно нарізаною свіжою петрушкою. Додайте кілька слайсів сиру пармезан. Подавайте суп до столу з гарячими хлібними тостами. Приємного вам апетиту!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Банош - покроковий рецепт, фото 1 Банош 45 4 2 з 5 - детальніше -
Домашня пастила - покроковий рецепт, фото 1 Домашня пастила 65 3 3 з 5 - детальніше -