Укр
Рус
Мясо Другі страви Італійська кухня

Свинина в кисло-солодкому соусі

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1493 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Свинина в кисло-солодкому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Кращий рецепт кисло-солодкої свинини сповнений хитрощів, які китайці використовували протягом століть: ретельне обсмажування для отримання додаткової хрусткої скоринки, кукурудзяний крохмаль замість борошна, економічна свинина, яка використовується для соковитості, але пом'якшена харчовою содою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина в кисло-солодкому соусі" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи20.6 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 80 C і поставте решітку на деко, щоб свинина залишалася теплою. Наріжте свинину невеликими шматками і викладіть її в глибоку миску.

Крок - 1
02

Соус: помістіть соєвий соус, вичавлений часник і імбир, натерту на дрібній тертці ріпчасту цибулю, крохмаль і соду в миску з м'ясом і ретельно перемішайте. Залиште м'ясо маринуватися приблизно на 2 години.

Крок - 2
03

Далі змішайте кукурудзяний крохмаль зі свининою і залиште ще на 5 хвилин. Спочатку він буде білим від кукурудзяного крохмалю, але через деякий час він вбереться і зробить сипучу частину вологою і липкою (це ключ до прилипання покриття).

Крок - 3
04

Засипте досить кукурудзяного крохмалю в неглибокій мисці. Покрийте свинину, струснувши надлишки, і викладіть на тарілку. Залиште кукурудзяний крохмаль на випадок, якщо вам знову знадобиться посипати м'ясо прямо перед смаженням. Коли ви додаєте свинину в масло, вона повинна бути як мінімум наполовину білою (якщо немає, просто посипте кукурудзяною мукою).

Крок - 4
05

Нагрійте масло: налийте достатньо масла у велику каструлю або невелику каструлю. Нагрійте масло до 180 C або до тих пір, поки свинина не почне шипіти, коли ви її поринете в нього. Обсмажуйте свинину в маслі партіями, намагаючись не перевантажувати каструлю, протягом 3 хвилин до золотистого кольору. Перекладіть обсмажену свинину на решітку, щоб витягти зайвий жир і залишити теплою.

Крок - 5
06

Нагрійте масло в дуже великій сковороді на сильному вогні. Додайте в неї подрібнений часник, імбир і ріпчасту цибулю, перемішуючи, обсмажте близько 1 1/2 хвилини. Додайте в сковороду нарізаний шматками болгарський перець і перемішайте, обсмажуючи приблизно 2 хвилини.

Крок - 6
07

Додайте в сковорідку соус (змішайте яблучний оцет, цукор, ананасовий сік, кетчуп, соєвий соус, устричний соус, крохмаль і трохи води) нарізаний консервований ананас, потім дайте всьому швидко закипіти. Варіть на повільному вогні 2 хвилини, поки вміст не загусне.

Крок - 7
08

Далі додайте в сковороду, раніше обсмажену свинину, потім швидко перемішайте, щоб покрити її соусом - близько 10 секунд! Подавайте свинину в кисло-солодкому соусі якомога швидше!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет зі скибочками хліба - покроковий рецепт, фото 1 Омлет зі скибочками хліба 15 2 2 з 5 - детальніше -
Рис каррі - покроковий рецепт, фото 1 Рис каррі 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з вугром - покроковий рецепт, фото 1 Роли з вугром 85 5 3 з 5 - детальніше -
Буженина зі свинини "Ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Буженина зі свинини "Ніжність" 120 1 3 з 5 - детальніше -
Котлети з м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з м’яса 40 3 3 з 5 - детальніше -
Лазанья проста - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья проста 35 3 3 з 5 - детальніше -