Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Туніська кухня

Свинина «Боярська»

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

631 - переглядів
100 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинина «Боярська» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Туніська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Як щодо ароматного і соковитого шматка м'яса, приготованого з овочами? Пропонуємо вашій увазі рецепт чудової страви - свинина «Боярська».

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина «Боярська»" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування смачної страви дуже важливо правильно вибрати м'ясо. Візьміть хороший свіжий шматок свинячої лопатки. Обмийте його під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Зробіть неглибокі надрізи уздовж поверхні м'яса в одну, а потім в іншу сторону, щоб вийшов малюнок ромбиками. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком з усіх боків. Також полийте невеликою кількістю оливкової олії і ретельно розітріть по всій поверхні м'яса.

Крок - 1
02

Сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії поставте на вогонь. Коли розігріється, покладіть в неї свинячу лопатку. На невеликому вогні підсмажте м'ясо з одного боку, а потім переверніть і підрум'яньте з іншого.

Крок - 2
03

Поки свиняча лопатка готується на сковорідці, займіться підготовкою овочів. Очистіть від лушпиння і помийте під краном білу і червону цибулю. Наріжте її тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Щоб додати страві більше яскравих фарб, використовуйте червоний, зелений і жовтий солодкий перець. Обмийте його під проточною водою і розріжте навпіл. Видаліть плодоніжки і насіння. Наріжте кожну половинку довгими смужками.

Крок - 4
05

Коли м'ясо підрум'яниться з обох сторін, зніміть його зі сковорідки, покладіть в форму для запікання і на час відставте в сторону. У цю ж сковороду киньте смужки перцю і півкільця цибулі і поставте на плиту на невеликий вогонь.

Крок - 5
06

Поки овочі готуються, дістаньте кілька консервованих перців, покладіть на кухонну дошку і також наріжте їх уздовж смужками. Після відправте в сковорідку з овочами.

Крок - 6
07

Тепер прийшов час трохи посолити овочеву масу, додати чорний мелений перець і невелику кількість цукру. Все ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Перець чилі, якщо є можливість, використовуйте теж різних кольорів. Наріжте його тонкими кільцями і киньте до овочів. Пам'ятайте, що найбільше гостроти в його насінні. Тому попередньо видаляйте їх, якщо не любите надто гострого.

Крок - 8
09

Далі вам знадобиться такий інгредієнт, як помідори Пелата. Це стиглі томати, очищені від шкірки і законсервовані в банці у власному соку. Подрібніть їх і відправте в сковорідку. Перемішайте овочі і готуйте далі.

Крок - 9
10

Головку часнику розберіть на зуби, очистіть від лушпиння. Киньте, не подрібнюючи, до решти інгредієнтів. Додайте червоне сухе вино і червоний винний оцет в тій кількості, яка зазначена в рецепті. Киньте листя базиліка, напередодні вимиті і висушені. Тушкуйте ще пару хвилин.

Крок - 10
11

Тепер поверніться до м'яса, яке знаходиться в формі для запікання. Викладіть зверху на свинину половину овочів, які готувалися в сковорідці. Все розрівняйте і накрийте фольгою. Надішліть форму в духовку і запікайте при температурі 180 градусів протягом 1 - 1,5 години.

Крок - 11
12

Коли свинина приготується, дістаньте її з духовки. Викладіть на тарілку другу половину тушкованих овочів, а на них покладіть шматочки запеченої свинини. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня із яловичини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із яловичини з картоплею 75 6 3 з 5 - детальніше -
Фондю на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю на молоці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Маринований болгарський перець - покроковий рецепт, фото 1 Маринований болгарський перець 50 1 2 з 5 - детальніше -
Буженина зі свинини "Ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Буженина зі свинини "Ніжність" 120 1 3 з 5 - детальніше -