Відбивні з сиром запечені в духовці - безпрограшний варіант, як для повсякденного, так і для святкового столу. Соковита і ніжна свинина під сирною скоринкою ідеально доповнить будь-який гарнір.
Свинячу корейку промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте м'якоть на великі тонкі скибочки. Дерев'яну дошку застеліть харчовою плівкою і викладіть м'ясні шматочки. Накрийте другим відрізком плівки і гарненько відбийте молоточком по обидва боки. Акуратно розгорніть плівку. Притрусіть м'ясо сіллю і свіжовичавленим чорним перцем. Переверніть і приправте з іншого боку.
Приготуйте маринад для м'яса. У невелику ємність насипте майонез і французьку гірчицю. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і видаліть хвостики. Наріжте тонкими напівкруглими слайсами. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Розділіть пряність на півкільця.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Для запікання, можна використовувати твердий продукт будь-якого сорту на ваш смак. Підготуйте глибоку форму для запікання. Можна використовувати керамічну, металеву або скляну. Змастіть внутрішню поверхню ємності розм'якшеним вершковим маслом або невеликою кількістю оливкової олії.
На дно форми викладіть частину цибулі. На своєрідній подушці розподіліть свинячі відбивні.
Ретельно змастіть м'ясо маринадом. Всипте в форму залишену цибулю і посипте тертим твердим сиром
Для приготування соусу використовуйте невелику ємність. Змішайте майонез, йогурт і часниковий порошок.
Поставте страву в розігріту до 180 ° С духовку. Готові відбивні наріжте на порційні шматочки і викладіть на блюдо. Подавайте в гарячому вигляді з соусом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти