Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Свинина з підливою

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
763 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Ця свинина з підливою дуже смачна і її легко приготувати всього за 30 хвилин. Ви можете варіювати спеції на свій смак, це повністю залежить від ваших уподобань.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина з підливою" (на 100 грам)

  • Білки11.7 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії233 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте м'ясо свинини. Для цього ретельно помийте під проточною водою свинину, а потім на обробній дошці наріжте її тонкими скибочками. Покладіть нарізане м'ясо в глибоку миску і дайте трохи постояти, для видалення зайвої рідини.

Крок - 1
02

Тепер розбийте в миску до м'яса куряче яйце, засипте кукурудзяний крохмаль (можна використовувати борошно), добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Залиште м'ясо промаринуватися хвилин на 15-20.

Крок - 2
03

Залийте достатню кількість рослинного або оливкового масла в розігріту сковороду і покладіть в нього промаринуватися свинину. Обсмажуйте м'ясо, перевертаючи, по обидва боки, поки воно не стане золотисто-коричневим. Перекладіть обсмажені відбивні на тарілку і відставте їх в сторону.

Крок - 3
04

У цю ж розігріту сковорідку додайте вершкове масло і дайте йому повністю розтанути. Засипте в сковороду попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник, засипте порошок каррі і червоний перець чилі. Обсмажуйте вміст, постійно мішаючи, пару хвилин, поки спеції не активуються.

Крок - 4
05

Тепер акуратно влийте в сковорідку високої жирності вершки і доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

Покладіть раніше обсмажену свинину назад в сковорідку, дайте їй протушкуватися близько п'яти хвилин, поки соус добре вбереться в м'ясо. Вимкніть вогонь і видавіть з заздалегідь вимитого половинки лимона зверху на м'ясо лимонний сік, ще раз ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

Далі викладіть готову свинину з підливою в красиву тарілку, прикрасьте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленню кінзи і подавайте гарячою до столу. Насолоджуйтеся своєю соковитою і ароматною свининою, приготовленою за 30 хвилин і пригощайте рідних і близьких. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ромштекс з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Ромштекс з яловичини 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брускетта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта в духовці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Смачні макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Смачні макаруни 65 2 3 з 5 - детальніше -
Тушковані овочі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані овочі в мультиварці 75 5 3 з 5 - детальніше -