Укр
Рус
Поділитися

Свинячий паштет

60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1

опис

Вишуканий аристократичний варіант паштету, приготованого в домашніх умовах. Коньяк і мускатний горіх - головна родзинка в приготуванні.

Інгредієнти

Печінка свиняча1 кг.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Масло рослинне30 г.
Перець чорний меленийза смаком
Коньяк3 ст.л
Лавровий лист4 шт.
Вершкове масло100 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Горіх мускатний20 г.
01

Поки печінка замочує в молоці (2-3 години), можна обсмажити цибулю і моркву.

Шаг - 1
02

Потім швидко додається печінка, лавровий лист, перець, сіль і під закритою кришкою все тушкується 15-20 хвилин.

Шаг - 2
03

Всі складові майбутнього паштету треба охолодити і кілька разів пропустити через м'ясорубку.

Шаг - 3
04

Ще додаємо 3 ст.л. коньяку, мускатний горіх, мелений перець, розм'якшене вершкове масло і все збивається в блендері.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: