Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Свинячий паштет

60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Вишуканий аристократичний варіант паштету, приготованого в домашніх умовах. Коньяк і мускатний горіх - головна родзинка в приготуванні.

Інгредієнти

Печінка свиняча1 кг.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Масло рослинне30 г.
Перець чорний мелений за смаком
Коньяк3 ст.л
Лавровий лист4 шт.
Вершкове масло100 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Горіх мускатний20 г.

Покроковий рецепт

01

Поки печінка замочує в молоці (2-3 години), можна обсмажити цибулю і моркву.

Крок - 1
02

Потім швидко додається печінка, лавровий лист, перець, сіль і під закритою кришкою все тушкується 15-20 хвилин.

Крок - 2
03

Всі складові майбутнього паштету треба охолодити і кілька разів пропустити через м'ясорубку.

Крок - 3
04

Ще додаємо 3 ст.л. коньяку, мускатний горіх, мелений перець, розм'якшене вершкове масло і все збивається в блендері.

Крок - 4

Оцінити рецепт