Укр
Рус
thermomix thermomix
Паштети Закуски Українська кухня

Свинячий паштет

60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Вишуканий аристократичний варіант паштету, приготованого в домашніх умовах. Коньяк і мускатний горіх - головна родзинка в приготуванні.

Інгредієнти

  • Печінка свиняча 1 кг.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло рослинне 30 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коньяк 3 ст.л
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Горіх мускатний 20 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Поки печінка замочує в молоці (2-3 години), можна обсмажити цибулю і моркву.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім швидко додається печінка, лавровий лист, перець, сіль і під закритою кришкою все тушкується 15-20 хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Всі складові майбутнього паштету треба охолодити і кілька разів пропустити через м'ясорубку.

    Крок - 3
  4. 04

    Ще додаємо 3 ст.л. коньяку, мускатний горіх, мелений перець, розм'якшене вершкове масло і все збивається в блендері.

    Крок - 4

Оцінити рецепт