У тих, хто завжди намагається нагодувати сім'ю смачно і ситно, часто виникає питання, що ще приготувати. Деякі самі намагаються «винайти велосипед», а багато хто намагається десь щось вишукати, щоб приготована страва була не просто смачною, але ще й не зовсім звичайною. Звичайно, саме ситне рішення, звичайно ж, м'ясо, в будь-якому вигляді його приготування, і все ж можна завжди спорудити щось оригінальне. Ми теж можемо запропонувати шикарне частування для своїх домочадців та й гостей - свинячі відбивні з овочами, які цілком можуть перетворити звичайну вечерю в святкове застілля.
Давайте домовимося відразу, що на закупівлю м'яса економити ми не будемо, інакше справжнього кулінарного шедевра не вийде. Кращий вибір - це, звичайно ж, якісна свиняча вирізка або, в крайньому випадку, окіст. Отже, беремо м'ясо, ріжемо порційно, видаляємо зайвий жир і промиваємо. Після цього м'ясо просушуємо паперовим рушником і злегка відбиваємо.
Ми будемо готувати сьогодні, трошки відступивши від традицій, тобто, перш ніж приступити до обсмажування, трохи відваримо битки. Ставимо на плиту каструлю з овочевим бульйоном, доводимо до кипіння і опускаємо в неї м'ясний биток, обварюємо буквально протягом 1 хвилини.
В окрему миску вбиваємо курячі яйця і збиваємо їх в однорідну масу. В іншу посудину засипаємо панірувальні сухарі.
Після того як м'ясо ошпарили, дістаємо його з киплячого бульйону, занурюємо в яйце, а потім обвалюємо в панірувальні сухарі і викладаємо на деко, застелений пергаментом. Таким чином готуємо всі скибочки м'яса.
Після цього відправляємо деко в духовку, розігріту до 190 градусів і запікаємо протягом 20 хвилин.
Тим часом ставимо на плиту сковорідку, розігріваємо в ній рослинне масло і викладаємо нарізану пір'ям цибулю.
Гриби печериці чистимо, миємо, нарізаємо пластинками і додаємо в сковороду, солимо.
Потім чистимо і миємо паприку, нарізаємо смужками і теж викладаємо в сковорідку з іншими інгредієнтами.
Тепер вливаємо в сковорідку овочевий бульйон, перемішуємо і готуємо до напівготовності.
Після цього дістаємо деко з відбивними і викладаємо зверху м'яса приготовані овочі з грибами, потім посипаємо натертим сиром чеддер. Знову ставимо деко в духовку і запікаємо при температурі 190 градусів хвилин 15-20.
Готову страву викладаємо на тарілку, покладену листям салату. Свинячі відбивні з овочами настільки барвисто і апетитно виглядають, що просто змітають зі столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти