Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Відбивні Другі страви Українська кухня

Свинячі відбивні

( 4.9167 4 536 36 оцінок)
2944 - переглядів
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відбивні зі свинини - це страва  на всі випадки життя, не зажадає на приготування багато часу.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль 2 щіп.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Борошно пшеничне 3 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Свиняча вирізка 500 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Нарізати м'ясо товщиною до 1,5 см і відбити з обох сторін за допомогою кухонного молотка. Збити 2 яйця.

Крок - 1
02

Після того, як м'ясо було відбито, його слід посолити і поперчити. Потім воно обвалюється в борошні з двох сторін і збитому яйці.

Крок - 2
03

Такі відбивні слід покласти на розпечену сковороду і обсмажити з обох сторін протягом 2 хвилин. Після цього повторити ще раз, обсмажити ще раз з обох сторін до повної готовності.

Крок - 3
04

Як варіант, можна по одному разу обсмажити відбивні, а потім помістити в духовку на 10 хв, щоб воно залишилося соковитим. При бажанні, можна посипати тертим сиром, скибочками томатів або смаженими грибами.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Морозиво без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво без яєць 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка на молоці з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка на молоці з яблуками 65 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк яловичий на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк яловичий на сковороді 30 1 2 з 5 - детальніше -
Вергуни - покроковий рецепт, фото 1 Вергуни 80 3 4 з 5 - детальніше -