Укр
Рус
thermomix thermomix
Відбивні Другі страви Українська кухня

Свинячі відбивні

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відбивні зі свинини - це страва  на всі випадки життя, не зажадає на приготування багато часу.

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка 500 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Сіль 2 щіп.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Нарізати м'ясо товщиною до 1,5 см і відбити з обох сторін за допомогою кухонного молотка. Збити 2 яйця.

    Крок - 1
  2. 02

    Після того, як м'ясо було відбито, його слід посолити і поперчити. Потім воно обвалюється в борошні з двох сторін і збитому яйці.

    Крок - 2
  3. 03

    Такі відбивні слід покласти на розпечену сковороду і обсмажити з обох сторін протягом 2 хвилин. Після цього повторити ще раз, обсмажити ще раз з обох сторін до повної готовності.

    Крок - 3
  4. 04

    Як варіант, можна по одному разу обсмажити відбивні, а потім помістити в духовку на 10 хв, щоб воно залишилося соковитим. При бажанні, можна посипати тертим сиром, скибочками томатів або смаженими грибами.

    Крок - 4

Оцінити рецепт