Укр
Рус
Поділитися

Свинячі відбивні

(4.53 оцінки)
25 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1

опис

Відбивні зі свинини - це страва  на всі випадки життя, не зажадає на приготування багато часу.

Інгредієнти

Свиняча вирізка500 г.
Яйце2 шт.
Борошно пшеничне3 ст.л
Масло рослинне2 ст.л
Сіль2 щіп.
Перець чорний мелений1 щіп.
01

Нарізати м'ясо товщиною до 1,5 см і відбити з обох сторін за допомогою кухонного молотка. Збити 2 яйця.

Шаг - 1
02

Після того, як м'ясо було відбито, його слід посолити і поперчити. Потім воно обвалюється в борошні з двох сторін і збитому яйці.

Шаг - 2
03

Такі відбивні слід покласти на розпечену сковороду і обсмажити з обох сторін протягом 2 хвилин. Після цього повторити ще раз, обсмажити ще раз з обох сторін до повної готовності.

Шаг - 3
04

Як варіант, можна по одному разу обсмажити відбивні, а потім помістити в духовку на 10 хв, щоб воно залишилося соковитим. При бажанні, можна посипати тертим сиром, скибочками томатів або смаженими грибами.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: