Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Свинячі відбивні

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
25 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відбивні зі свинини - це страва  на всі випадки життя, не зажадає на приготування багато часу.

Інгредієнти

Свиняча вирізка500 г.
Яйце2 шт.
Борошно пшеничне3 ст.л
Масло рослинне2 ст.л
Сіль2 щіп.
Перець чорний мелений1 щіп.

Покроковий рецепт

01

Нарізати м'ясо товщиною до 1,5 см і відбити з обох сторін за допомогою кухонного молотка. Збити 2 яйця.

Крок - 1
02

Після того, як м'ясо було відбито, його слід посолити і поперчити. Потім воно обвалюється в борошні з двох сторін і збитому яйці.

Крок - 2
03

Такі відбивні слід покласти на розпечену сковороду і обсмажити з обох сторін протягом 2 хвилин. Після цього повторити ще раз, обсмажити ще раз з обох сторін до повної готовності.

Крок - 3
04

Як варіант, можна по одному разу обсмажити відбивні, а потім помістити в духовку на 10 хв, щоб воно залишилося соковитим. При бажанні, можна посипати тертим сиром, скибочками томатів або смаженими грибами.

Крок - 4

Оцінити рецепт