Укр
Рус
Мясо Другі страви Болгарська кухня

Свинячі відбивні з ананасом

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

2811 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинячі відбивні з ананасом - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ці свинячі відбивні з ананасом в полінезійському стилі - проста в приготуванні їжа, яка не містить глютену, яка струшує нудну рутину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинячі відбивні з ананасом" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири27.5 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії293 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть велику сковороду на сильний вогонь, додайте в неї трохи оливкового або рослинного масла і добре розігрійте.

Крок - 1
02

Покладіть в розігріту сковорідку попередньо вимиту, просушену і злегка відбиту свинину (можна м'ясо і не відбивати) і обсмажте протягом 5 хвилин з одного боку або до тих пір, поки вона не придбає глибокий золотисто-коричневий колір і близько 2 хвилин на другій стороні. Потім витягніть обсмажену свинину з сковороди і відкладіть їх на тарілку до подальшого використання.

Крок - 2
03

В ту ж сковороду додайте трохи більше оливкової олії, потім засипте попередньо вичищений від нутрощів і хвостика і нарізаний соломкою болгарський перець, очищену від лушпиння і нашатковану тонкими півкільцями цибулю і видавлений через чеснокодавку (можна подрібнити будь-яким способом) часник.

Крок - 3
04

Тепер рясно посоліть вміст сковороди і приперчіть чорним меленим перцем. Обсмажуйте, періодично помішуючи, поки овочі в сковороді не почнуть розм'якшуватися і придбають трохи золотистий колір.

Крок - 4
05

Далі додайте попередньо просушені шматочки консервованого ананаса (можна використовувати і свіжий фрукт) в сковороду до решти інгредієнтів і тушкуйте, помішуючи, ще хвилину, перш ніж додати кокосове молоко в ємність.

Крок - 5
06

Доведіть кокосове молоко до кипіння, потім зменшіть вогонь до повільного горіння і додайте раніше обсмажені свинячі відбивні назад в сковорідку, акуратно поклавши серед інших продуктів. Обов'язково додайте назад всі соки, які скупчилися на тарілці під час охолодження м'яса.

Крок - 6
07

Томіть вміст сковороди на повільному вогні близько 10 хвилин або поки соус значно не зменшиться і не загусне, а свинина добре не протушкується. Прикрасьте свинячі відбивні з ананасом свіжою петрушкою або естрагоном перед подачею на стіл.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кекс з бананом - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з бананом 65 3 3 з 5 - детальніше -
Морквяні мафіни - покроковий рецепт, фото 1 Морквяні мафіни 70 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пудинг чіа - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг чіа 45 2 3 з 5 - детальніше -
Легке печиво - покроковий рецепт, фото 1 Легке печиво 45 3 2 з 5 - детальніше -
Хворост хрусткий - покроковий рецепт, фото 1 Хворост хрусткий 60 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з куркою 100 4 3 з 5 - детальніше -