Укр
Рус
thermomix thermomix
Свинина Другі страви Українська кухня

Свинячі реберця

90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Свинячі реберця - один з найкращих варіантів гарячої смакоти. Реберця при будь-якому варіанті приготування виходять ароматними і смачними.

Інгредієнти

  • Зелень 1 щіп.
  • Приправи за смаком
  • Яблуко 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Реберця 1.3 кг.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Розрубати реберця, порізати і помити.

    Крок - 1
  2. 02

    Нарізати цибулю дрібно, а моркву тонкими брусками. Яблуко почистити і розрізати на бруски.

    Крок - 2
  3. 03

    Підсмажити на сковороді з товстим дном близько 7 хв. ребра, додати цибулю і моркву, посолити, поперчити, додати спеції.

    Крок - 3
  4. 04

    Після цього додати бульйону  або води і протушкувати під кришкою 20 хв., Після цього додати яблука і продовжити тушкувати ще 25 хв. Після повного приготування посипати зеленню.

    Крок - 4

Оцінити рецепт