Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Свинячі реберця

90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Свинячі реберця - один з найкращих варіантів гарячої смакоти. Реберця при будь-якому варіанті приготування виходять ароматними і смачними.

Інгредієнти

Зелень1 щіп.
Приправи за смаком
Яблуко2 шт.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Реберця1.3 кг.
01

Розрубати реберця, порізати і помити.

Крок - 1
02

Нарізати цибулю дрібно, а моркву тонкими брусками. Яблуко почистити і розрізати на бруски.

Крок - 2
03

Підсмажити на сковороді з товстим дном близько 7 хв. ребра, додати цибулю і моркву, посолити, поперчити, додати спеції.

Крок - 3
04

Після цього додати бульйону  або води і протушкувати під кришкою 20 хв., Після цього додати яблука і продовжити тушкувати ще 25 хв. Після повного приготування посипати зеленню.

Крок - 4

Оцінити рецепт