Укр
Рус
Поділитися

Свинячі ніжки

(4.332 оцінки)
5 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1

опис

Сьогодні я пропоную вам разом зі мною дізнатися і запам'ятати, як приготувати свинячі ніжки.

Інгредієнти

Ніжка свиняча4 шт.
Сметана70 г.
Гірчиця1 ч.л
Часник2 зуб.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Лавровий лист4 шт.
01

Ніжки промиваються і варяться до готовності протягом 4-х годин.

Шаг - 1
02

Після варіння солиться, додається запашний перець і лавровий лист.

Шаг - 2
03

Потім викладаються на деко, змішуються з гірчицею, часником рубаним і готуються при температурі 200 градусів  до появи скоринки.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: