Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Свинячі ніжки

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
5 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні я пропоную вам разом зі мною дізнатися і запам'ятати, як приготувати свинячі ніжки.

Інгредієнти

Ніжка свиняча4 шт.
Сметана70 г.
Гірчиця1 ч.л
Часник2 зуб.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Лавровий лист4 шт.

Покроковий рецепт

01

Ніжки промиваються і варяться до готовності протягом 4-х годин.

Крок - 1
02

Після варіння солиться, додається запашний перець і лавровий лист.

Крок - 2
03

Потім викладаються на деко, змішуються з гірчицею, часником рубаним і готуються при температурі 200 градусів  до появи скоринки.  

Крок - 3

Оцінити рецепт