Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Свиняче серце

35 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Свиняче серце тушковане з грибами. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

Серце300 г.
Зелень1 пуч.
Оливкова олія2 ст.л
Гриби50 г.
Нут80 г.
Соєвий соус2 ст.л
Бульйон1 скл.
Крохмаль 1/2 ч.л
Мед2 ст.л
Оцет яблучний1 ст.л
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Приправи за смаком
01

Серце заздалегідь відварити, порізати брусочками і з'єднати з обсмаженою в олії цибулею.

Крок - 1
02

Окремо обсмажити нут з грибними скибочками, долучити серцеву заготовку, соєвий соус, суміш з 5 прянощів, бульйон і все протушкувати п'ять хвилин.

Крок - 2
03

Потім ввести розчинений в малому обсязі холодної води крохмаль, мед і фруктовий оцет, сіль і перець за смаком. До столу страву подають з овочевим гарніром і зеленню.

Крок - 3

Оцінити рецепт