Укр
Рус
thermomix thermomix
Серце Другі страви Українська кухня

Свиняче серце

35 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Свиняче серце тушковане з грибами. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

  • Серце 300 г.
  • Зелень 1 пуч.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Гриби 50 г.
  • Нут 80 г.
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • Бульйон 1 скл.
  • Крохмаль 1/2 ч.л
  • Мед 2 ст.л
  • Оцет яблучний 1 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приправи за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Серце заздалегідь відварити, порізати брусочками і з'єднати з обсмаженою в олії цибулею.

    Крок - 1
  2. 02

    Окремо обсмажити нут з грибними скибочками, долучити серцеву заготовку, соєвий соус, суміш з 5 прянощів, бульйон і все протушкувати п'ять хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім ввести розчинений в малому обсязі холодної води крохмаль, мед і фруктовий оцет, сіль і перець за смаком. До столу страву подають з овочевим гарніром і зеленню.

    Крок - 3

Оцінити рецепт