Укр
Рус
Поділитися

Свиняче серце

35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1

опис

Свиняче серце тушковане з грибами. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

Серце300 г.
Зелень1 пуч.
Оливкова олія2 ст.л
Гриби50 г.
Нут80 г.
Соєвий соус2 ст.л
Бульйон1 скл.
Крохмаль0.5 ч.л
Мед2 ст.л
Оцет яблучний1 ст.л
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Приправиза смаком
01

Серце заздалегідь відварити, порізати брусочками і з'єднати з обсмаженою в олії цибулею.

Шаг - 1
02

Окремо обсмажити нут з грибними скибочками, долучити серцеву заготовку, соєвий соус, суміш з 5 прянощів, бульйон і все протушкувати п'ять хвилин.

Шаг - 2
03

Потім ввести розчинений в малому обсязі холодної води крохмаль, мед і фруктовий оцет, сіль і перець за смаком. До столу страву подають з овочевим гарніром і зеленню.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: