Укр
Рус
Поділитися

Свиняча печінка

35 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1

опис

Дуже простий рецепт зі свинячої печінки. Запікається печінка цілими шматками з лимоном і петрушкою, м'яка, приємна на смак.

Інгредієнти

Лимон1 шт.
Петрушкапуч.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Печінка свиняча1 кг.
01

Оброблену печінку (без плівочки і прожилок) розрізати завеликими пайовими скибочками, приправити сіллю і перцем.

Шаг - 1
02

На дно формочки для запікання викласти пластинки лимона з рубаною петрушкою, далі йде шар печінки, все ще раз покривається лимонною нарізкою з зеленню і підливається 100 мл води.

Шаг - 2
03

Готувати печінку в лимонній  шубці в духовій шафі розігрітій  до 220 °. Через 20 хвилин знизити температуру до 180 ° і продовжувати запікання ще півгодини. Якщо при проколі печінки рожева рідина не сочиться, значить страва готова.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: