Укр
Рус
Мясо Соуси Українська кухня

Свинина з підливою

( 4.7692 4 539 39 оцінок)

3136 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Ця каструля з тушкованою свининою з підливою - ідеальна осіння страва. Ніжне філе свинини, приготоване в солодкому вершковому соусі з панчеттой, цибулею і морквою. Відмінна страва, яку відносно легко приготувати за півтори години.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина з підливою" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири14.1 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У каструлі або в жаровні розігрійте на слабкому вогні вершкове і трохи арахісового масла. Додайте в гаряче масло зубчики часнику, дрібно нарізаний бекон (панчетта) і обсмажуйте, помішуючи, близько 3 хвилин.

Крок - 1
02

Далі укладіть в каструлю шматки нарізаної свинини і продовжуйте смажити помішуючи. Коли вони стануть світло-коричневого кольору, посипте трохи просіяного борошна на м'ясо для покриття, перемішайте і залиште готуватися вміст приблизно на 2 хвилини.

Крок - 2
03

Додайте в каструлю біле вино, воду і трохи попередньо підготовленого бульйону, поки рідина ледь не покрила шматочки м'яса.

Крок - 3
04

Потім засипте в каструлю до м'яса попередньо очищену від шкірки і нарізану дрібними кубиками моркву, очищену від лушпиння цибулю (можна не розрізати), гвоздику, і букет зелені (можна використовувати на свій смак).

Крок - 4
05

Додайте в каструлю кубик овочевого бульйону, рясно посоліть і поперчіть все чорним меленим перцем, накрийте ємність кришкою і залиште варитися на слабкому вогні приблизно на півтори години.

Крок - 5
06

Коли м'ясо протушкується, видаліть його шматочки в окрему ємність. А в каструлю з вмістом додайте заздалегідь вимиті і крупно нарізані гриби (можна взяти шампіньйони), лимонний сік і варіть соус, поки він не утворює більш густу консистенцію. Ви також можете згустити соус, використовуючи трохи обробленого масла або суміш рівної кількості сирого борошна і простого масла.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю густі вершки, перемішайте і залиште на 5 хвилин. Далі знову покладіть шматки м'яса в каструлю з соусом, перемішайте і протоміть ще кілька хвилин.

Крок - 7
08

Нарешті додайте в ємність трохи каперсів і залиште на повільному вогні, поки м'ясо не стане досить м'яким.

Крок - 8
09

Готову свинину з підливою подавайте до столу, поклавши окремо в тарілках. Ідеальні гарніри до даної страви рис або картопля.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Грибний гуляш - покроковий рецепт, фото 1 Грибний гуляш 45 6 3 з 5 - детальніше -