Укр
Рус
Свинина Другі страви Болгарська кухня

Свинина в мультиварці

( 4.8000 4 525 25 оцінок)

1991 - переглядів
130 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Білоруська кухня, Бельгійська кухня, Кубинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ароматна і дивно соковита свинина - чудова страва для святкового застілля або сімейної трапези. Таке м'ясо ідеально поєднується з картоплею, макаронами або кашами. Додайте до основної страви з гарніром салат зі свіжих овочів, і смачний і ситний обід готовий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки13.8 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії279 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці змішайте паприку, чебрець, мелений часник, цибульний порошок, кайенский і чорний мелений перець і сіль.

Крок - 1
02

Свиняче філе викладіть на робочу поверхню і полийте оливковою олією. Щедро посипте сумішшю спецій, і рівномірно розподіліть по всій поверхні, втираючи руками.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте олію. У розігріту жаровню покладіть свинину. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Контролюйте температуру, щоб приправи не почали пригорати.

Крок - 3
04

Обсмажене м'ясо викладіть в чашу мультиварки. Регулюйте розмір свинячої м'якоті за параметрами чаші. Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть вершкове масло.

Крок - 4
05

Часникові зубчики пропустіть через спеціальний прес і викладіть в розігріту жаровню. Обсмажте протягом хвилини до золотистого кольору. Додайте рідкий мед і оцет.

Крок - 5
06

Перемішайте, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Полийте м'ясо медовим соусом. Накрийте мультиварку кришкою і томіть від 1,5 до 2 годин на низькому рівні. Час готування безпосередньо залежить від розмірів м'яса.

Крок - 6
07

Готову страву перекладіть з мультиварки на робочу поверхню і накрийте щільним ковпаком з фольги.

Крок - 7
08

Соус, в якому томилося м'ясо перелийте в сотейник, додайте кукурудзяний крохмаль змішаний з водою. Варіть на середньому вогні протягом 5 хвилин або до тих пір, поки суміш не загусне до сиропної консистенції.

Крок - 8
09

Свинину розріжте на порційні шматочки, полийте соусом і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -
Пряник - покроковий рецепт, фото 1 Пряник 50 5 3 з 5 - детальніше -
Равіолі за класичним рецептом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі за класичним рецептом 75 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буріто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Буріто класичний 60 6 4 з 5 - детальніше -
Грінки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Грінки в духовці 30 2 2 з 5 - детальніше -
Рибні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Рибні пельмені 50 4 3 з 5 - детальніше -