Укр
Рус
Свинина Другі страви Болгарська кухня

Свинина в мультиварці


- переглядів
130 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинина в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Білоруська кухня, Бельгійська кухня, Кубинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ароматна і дивно соковита свинина - чудова страва для святкового застілля або сімейної трапези. Таке м'ясо ідеально поєднується з картоплею, макаронами або кашами. Додайте до основної страви з гарніром салат зі свіжих овочів, і смачний і ситний обід готовий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки13.8 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії279 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У невеликій мисці змішайте паприку, чебрець, мелений часник, цибульний порошок, кайенский і чорний мелений перець і сіль.

Крок - 1
02

Свиняче філе викладіть на робочу поверхню і полийте оливковою олією. Щедро посипте сумішшю спецій, і рівномірно розподіліть по всій поверхні, втираючи руками.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте олію. У розігріту жаровню покладіть свинину. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Контролюйте температуру, щоб приправи не почали пригорати.

Крок - 3
04

Обсмажене м'ясо викладіть в чашу мультиварки. Регулюйте розмір свинячої м'якоті за параметрами чаші. Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть вершкове масло.

Крок - 4
05

Часникові зубчики пропустіть через спеціальний прес і викладіть в розігріту жаровню. Обсмажте протягом хвилини до золотистого кольору. Додайте рідкий мед і оцет.

Крок - 5
06

Перемішайте, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Полийте м'ясо медовим соусом. Накрийте мультиварку кришкою і томіть від 1,5 до 2 годин на низькому рівні. Час готування безпосередньо залежить від розмірів м'яса.

Крок - 6
07

Готову страву перекладіть з мультиварки на робочу поверхню і накрийте щільним ковпаком з фольги.

Крок - 7
08

Соус, в якому томилося м'ясо перелийте в сотейник, додайте кукурудзяний крохмаль змішаний з водою. Варіть на середньому вогні протягом 5 хвилин або до тих пір, поки суміш не загусне до сиропної консистенції.

Крок - 8
09

Свинину розріжте на порційні шматочки, полийте соусом і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Монастирська хата - покроковий рецепт, фото 1 Торт Монастирська хата 55 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Лебедине озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебедине озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Три шоколаду - покроковий рецепт, фото 1 Торт Три шоколаду 90 7 3 з 5 - детальніше -
Запечений короп з медом - покроковий рецепт, фото 1 Запечений короп з медом 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мімоза з горбушею - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з горбушею 45 4 3 з 5 - детальніше -
Смажені креветки з часником - покроковий рецепт, фото 1 Смажені креветки з часником 40 3 3 з 5 - детальніше -