Ароматна і дивно соковита свинина - чудова страва для святкового застілля або сімейної трапези. Таке м'ясо ідеально поєднується з картоплею, макаронами або кашами. Додайте до основної страви з гарніром салат зі свіжих овочів, і смачний і ситний обід готовий.
У невеликій мисці змішайте паприку, чебрець, мелений часник, цибульний порошок, кайенский і чорний мелений перець і сіль.
Свиняче філе викладіть на робочу поверхню і полийте оливковою олією. Щедро посипте сумішшю спецій, і рівномірно розподіліть по всій поверхні, втираючи руками.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте олію. У розігріту жаровню покладіть свинину. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Контролюйте температуру, щоб приправи не почали пригорати.
Обсмажене м'ясо викладіть в чашу мультиварки. Регулюйте розмір свинячої м'якоті за параметрами чаші. Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть вершкове масло.
Часникові зубчики пропустіть через спеціальний прес і викладіть в розігріту жаровню. Обсмажте протягом хвилини до золотистого кольору. Додайте рідкий мед і оцет.
Перемішайте, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Полийте м'ясо медовим соусом. Накрийте мультиварку кришкою і томіть від 1,5 до 2 годин на низькому рівні. Час готування безпосередньо залежить від розмірів м'яса.
Готову страву перекладіть з мультиварки на робочу поверхню і накрийте щільним ковпаком з фольги.
Соус, в якому томилося м'ясо перелийте в сотейник, додайте кукурудзяний крохмаль змішаний з водою. Варіть на середньому вогні протягом 5 хвилин або до тих пір, поки суміш не загусне до сиропної консистенції.
Свинину розріжте на порційні шматочки, полийте соусом і подавайте на стіл. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти