Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Свинина в духовці

( 4.7222 4 518 18 оцінок)

3117 - переглядів
120 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Прокол вирізки по всій довжині виделкою з подальшим запіканням дає прекрасну кірочку і супер ароматне, соковите і ніжне м'ясо. Швидка підготовка робить свинину в духовці ідеальним варіантом для несподіваної компанії або голодної сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина в духовці" (на 100 грам)

  • Білки17.7 гр.
  • Жири11.3 гр.
  • Вуглеводи0.9 гр.
  • Калорії179 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як приготувати смажену вирізку зі свинини: для початку розігрійте духовку до 200 градусів зі стійкою посередині. Далі ретельно помийте під проточною водою, обріжте від жирних прошарків і будь-якої жорсткої шкіри, а потім промокніть паперовим рушником вирізку зі свинини.

Крок - 1
02

Потім створіть за допомогою вилки невеликого розміру проколи на свинячійй вирізці, полийте м'ясо оливковою олією і руками ретельно її втирайте.

Крок - 2
03

У невелику миску засипте італійські приправи, трохи часникового порошку, мелений коріандр, додайте сіль, мелений чорний перець і ретельно змішайте приправи, до з'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 3
04

Потім посипте об'єднані приправи на вирізку і руками втирайте спеції в вирізку до рівномірного покриття з усіх боків.

Крок - 4
05

Тепер нагрійте трохи рослинного або оливкового масла на повільному вогні у великій жаростійкій сковороді. Як тільки масло нагріється, покладіть в нього промариновану свинину і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до появи коричневого відтінку і ніжної кірки з усіх боків (всього 6 хвилин).

Крок - 5
06

Далі в цій же сковороді або, переклавши в форму для випічки, помістіть обсмажене м'ясо в духовку і запікайте без кришки при температурі 200 градусів протягом 13-15 хвилин, перевернувши вирізку під час випічки.

Крок - 6
07

Запікайте свинину до тих пір, поки центр її не припинить виділяти розувату рідину, потім перенесіть на обробну дошку і дайте м'ясу охолонути 5-10 хв. Потім наріжте готову свинину, запечену в духовці, невеликими скибочками і подавайте до столу зі свіжими овочами або улюбленим соусом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Куліч простий - покроковий рецепт, фото 1 Куліч простий 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буріто з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з овочами 25 3 2 з 5 - детальніше -
Суп з пельменями - покроковий рецепт, фото 1 Суп з пельменями 70 4 3 з 5 - детальніше -