Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Марокканська кухня

Свинина «під шубою»

( 5.0000 5 514 14 оцінок)

2318 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Свинина «під шубою» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня, Російська кухня, Грузинська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо вам потрібно приготувати м'ясо для справжніх гурманів, спробуйте свинину «під шубою». Наявність шинки ще більше підсилює аромат і смак цієї страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинина «під шубою»" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири19.6 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Запорукою смачної м'ясної страви є правильно вибране м'ясо. Вам знадобиться свіжий і якісний шматок. Найкраще використовувати вирізку, корейку або відбивну частину. Помийте м'ясо під краном і промокніть паперовим рушником. Наріжте поперек волокон товщиною не більше 2 см. Покладіть шматок свинини на кухонну дошку і за допомогою кулінарного молотка відбийте з обох сторін. Виконайте це з усіма шматочками м'яса.

Крок - 1
02

Далі вам знадобиться невелика скляна форма для запікання. Покладіть на дно кілька свинячих відбивних. За допомогою кулінарного пензлика рясно змастіть шматочки м'яса гірчицею. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Наступний інгредієнт цієї страви - шинка. Виберіть продукт на свій смак, єдина умова, щоб вона була копченою. Наріжте шинку тонкими пластинками і викладіть частину шматочків зверху на свинячі відбивні.

Крок - 3
04

Візьміть велику цибулину і очистіть її від лушпиння. Cполосніте під проточною прохолодною водою. Помістіть цибулю на кухонну дошку і наріжте кружальцями. Розберіть кружальця цибулі на окремі кільця. Частину цибулевих кілець викладіть зверху на шинку по всьому периметру форми.

Крок - 4
05

Відміряйте вказану в рецепті кількість кулінарних вершків. Приблизно третю частину вилийте на свинину з шинкою і цибулею в формі для запікання.

Крок - 5
06

Далі знову покладіть кілька свинячих відбивних. Змастіть їх гірчицею, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем. Зверху викладіть частину нарізаної шинки і цибулевих кілець. Залийте частиною кулінарних вершків.

Крок - 6
07

Викладіть третій шар страви так само, як і два попередніх. Накрийте форму для запікання фольгою. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1 години. Готову свинину «під шубою» дістаньте з духовки і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ескалоп з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з курячого філе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Качка тушкована з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Качка тушкована з капустою 160 3 3 з 5 - детальніше -
Буженина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в фользі 60 1 3 з 5 - детальніше -
Вішісуаз з цибулі порей - покроковий рецепт, фото 1 Вішісуаз з цибулі порей 30 2 2 з 5 - детальніше -