Якщо вам потрібно приготувати м'ясо для справжніх гурманів, спробуйте свинину «під шубою». Наявність шинки ще більше підсилює аромат і смак цієї страви.
Запорукою смачної м'ясної страви є правильно вибране м'ясо. Вам знадобиться свіжий і якісний шматок. Найкраще використовувати вирізку, корейку або відбивну частину. Помийте м'ясо під краном і промокніть паперовим рушником. Наріжте поперек волокон товщиною не більше 2 см. Покладіть шматок свинини на кухонну дошку і за допомогою кулінарного молотка відбийте з обох сторін. Виконайте це з усіма шматочками м'яса.
Далі вам знадобиться невелика скляна форма для запікання. Покладіть на дно кілька свинячих відбивних. За допомогою кулінарного пензлика рясно змастіть шматочки м'яса гірчицею. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем.
Наступний інгредієнт цієї страви - шинка. Виберіть продукт на свій смак, єдина умова, щоб вона була копченою. Наріжте шинку тонкими пластинками і викладіть частину шматочків зверху на свинячі відбивні.
Візьміть велику цибулину і очистіть її від лушпиння. Cполосніте під проточною прохолодною водою. Помістіть цибулю на кухонну дошку і наріжте кружальцями. Розберіть кружальця цибулі на окремі кільця. Частину цибулевих кілець викладіть зверху на шинку по всьому периметру форми.
Відміряйте вказану в рецепті кількість кулінарних вершків. Приблизно третю частину вилийте на свинину з шинкою і цибулею в формі для запікання.
Далі знову покладіть кілька свинячих відбивних. Змастіть їх гірчицею, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем. Зверху викладіть частину нарізаної шинки і цибулевих кілець. Залийте частиною кулінарних вершків.
Викладіть третій шар страви так само, як і два попередніх. Накрийте форму для запікання фольгою. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1 години. Готову свинину «під шубою» дістаньте з духовки і подавайте до столу. Смачного!
Випадкові рецепти