Свинячі відбивні, запечені під шубою з сиру і панірувальних сухарів, - рецепт простої, швидкої і ситної страви, яка підійде для романтичного обіду або вечері. Відбивні готуються легко, а виходять красивими, апетитними і дуже смачними.
Часник розберіть на зубчики і очистіть від лушпиння. Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і оберіть листочки. Дрібно поріжте часник і петрушку ножем або пропустіть через м'ясорубку.
Висипте в миску панірувальні сухарі і додайте подрібнені часник і листя петрушки. Відведіть туди ж тертий пармезан і перемішайте суміш ложкою до однорідності.
Свинину вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими слайсами однакового розміру.
Тостовий сир згорніть навпіл і покладіть на шматочок свинини. Зверху накрийте другихми м'ясними слайсами. Повинні вийти своєрідні сирно-м'ясні сендвічі.
Змастіть свинину з одного боку оливковою олією і умочіть в суміш з панірувальних сухарів, пармезану, часнику і петрушки.
Застеліть деко пергаментом для випічки і покладіть туди «сендвіч» паніруванням вниз. Верхній шматочок м'яса теж змастіть маслом, присипте паніровку і посоліть. Виконайте те ж саме з іншими відбивними.
Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте туди деко зі свининою на 20 хвилин. Свинячі відбивні, запечені під шубою з сиру і панірувальних сухарів, готові. Подавайте їх на стіл гарячими. Зверху відбивні рум'яні і хрусткі, а всередині м'які і добре пропечені. Смачного!
Випадкові рецепти