Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Молдавська кухня

Свинячі відбивні, запечені під шубою


- переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Свинячі відбивні, запечені під шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня, Шотландська кухня, Українська кухня, Узбецька кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Свинячі відбивні, запечені під шубою з сиру і панірувальних сухарів, - рецепт простої, швидкої і ситної страви, яка підійде для романтичного обіду або вечері. Відбивні готуються легко, а виходять красивими, апетитними і дуже смачними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинячі відбивні, запечені під шубою" (на 100 грам)

  • Білки16.3 гр.
  • Жири19.6 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії298 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Часник розберіть на зубчики і очистіть від лушпиння. Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і оберіть листочки. Дрібно поріжте часник і петрушку ножем або пропустіть через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Висипте в миску панірувальні сухарі і додайте подрібнені часник і листя петрушки. Відведіть туди ж тертий пармезан і перемішайте суміш ложкою до однорідності.

Крок - 2
03

Свинину вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими слайсами однакового розміру.

Крок - 3
04

Тостовий сир згорніть навпіл і покладіть на шматочок свинини. Зверху накрийте другихми м'ясними слайсами. Повинні вийти своєрідні сирно-м'ясні сендвічі.

Крок - 4
05

Змастіть свинину з одного боку оливковою олією і умочіть в суміш з панірувальних сухарів, пармезану, часнику і петрушки.

Крок - 5
06

Застеліть деко пергаментом для випічки і покладіть туди «сендвіч» паніруванням вниз. Верхній шматочок м'яса теж змастіть маслом, присипте паніровку і посоліть. Виконайте те ж саме з іншими відбивними.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте туди деко зі свининою на 20 хвилин. Свинячі відбивні, запечені під шубою з сиру і панірувальних сухарів, готові. Подавайте їх на стіл гарячими. Зверху відбивні рум'яні і хрусткі, а всередині м'які і добре пропечені. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка в банці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в банці 100 5 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -
Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель свинячий в духовці 50 2 3 з 5 - детальніше -
Пудинг новорічний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг новорічний 50 3 3 з 5 - детальніше -