Пропонуємо вам приготувати на обід або вечерю дуже смачну і просту м'ясну страву. Це добре приправлена відбивна зі свинини, в хрусткій золотистій оболонці, під грибною «ковдрою» і ніжним розплавленим сиром. Все це подається в компанії запашної картоплі з цибулею. Дуже рекомендуємо. Дивіться, готуйте і насолоджуйтеся.
Для цієї страви вам знадобиться свіжа свинина. Візьміть м'ясо, помийте його під проточною водою, обмокніть паперовим рушником. Гострим ножем наріжте його невеликими шматками товщиною близько 2 сантиметрів. Бажано різати поперек волокон, щоб ваша відбивна не вийшла жорсткою. Потім кожен шматок свинини зовсім небагато відбийте кухонним молотком. Це додасть м'ясу м'якості.
Посоліть всі відбивні до смаку, поперчіть і посипте спеціями для м'яса. Після цього на кожен шматок покладіть гірчицю і розмажте її по всьому периметру м'яса. Відставте відбивні в сторону щоб вони маринувалися.
Поки м'ясо маринується, приготуйте гриби. Перш почистіть печериці, промийте їх під холодною водою і дайте трохи обсохнути. На обробній дошці поріжте шампіньйони тонкими пластинками.
Візьміть чисту сковорідку і поставте на середній вогонь. Коли вона нагріється, киньте вершкове масло. У сковорідку з розтопленим маслом киньте порізані гриби. Посоліть і приправте спеціями за смаком. Періодично помішуючи, готуйте печериці на маленькому вогні до злегка золотистого відтінку.
Тепер замариновані відбивні потрібно підготувати до смаження. Для цього в окремі тарілки насипте борошно, панірувальні сухарі і збиті яйця. Кожен шматок м'яса спочатку обваляйте в борошні, потім обмокніть з двох сторін в яйця. І тільки після цього рясно обваляйте в панірувальних сухарях.
Вам знову знадобиться чиста сковорідка. Поставте її на вогонь, налийте олію. На розпечену сковорідку покладіть відбивні. Смажте на невеликому вогні до рум'яної скоринки з одного боку, потім переверніть.
Коли відбивні рум'яняться з іншого боку, викладіть на них зверху смажені пластинки грибів. Посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.
Поки досмажуються відбивні і плавиться на них сир, підготуйте гарнір. Для цього дрібно наріжте вимиту зелену цибулю. Додайте її в тільки що зварену картоплю. За допомогою вилки злегка роздушіть шматочки картоплі і перемішайте її з цибулею.
На велику тарілку покладіть відбивні, посипте зверху дрібно нарізаною петрушкою. Поруч насипте ароматну картоплю, яку можете прикрасити пластинками грибів. Подавайте до столу теплими. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти