Укр
Рус
Мясо Другі страви Канадська кухня

Свинячі відбивні з грибами і запашною картоплею

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

737 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинячі відбивні з грибами і запашною картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропонуємо вам приготувати на обід або вечерю дуже смачну і просту м'ясну страву. Це добре приправлена відбивна зі свинини, в хрусткій золотистій оболонці, під грибною «ковдрою» і ніжним розплавленим сиром. Все це подається в компанії запашної картоплі з цибулею. Дуже рекомендуємо. Дивіться, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинячі відбивні з грибами і запашною картоплею" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири10.4 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії170 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви вам знадобиться свіжа свинина. Візьміть м'ясо, помийте його під проточною водою, обмокніть паперовим рушником. Гострим ножем наріжте його невеликими шматками товщиною близько 2 сантиметрів. Бажано різати поперек волокон, щоб ваша відбивна не вийшла жорсткою. Потім кожен шматок свинини зовсім небагато відбийте кухонним молотком. Це додасть м'ясу м'якості.

Крок - 1
02

Посоліть всі відбивні до смаку, поперчіть і посипте спеціями для м'яса. Після цього на кожен шматок покладіть гірчицю і розмажте її по всьому периметру м'яса. Відставте відбивні в сторону щоб вони маринувалися.

Крок - 2
03

Поки м'ясо маринується, приготуйте гриби. Перш почистіть печериці, промийте їх під холодною водою і дайте трохи обсохнути. На обробній дошці поріжте шампіньйони тонкими пластинками.

Крок - 3
04

Візьміть чисту сковорідку і поставте на середній вогонь. Коли вона нагріється, киньте вершкове масло. У сковорідку з розтопленим маслом киньте порізані гриби. Посоліть і приправте спеціями за смаком. Періодично помішуючи, готуйте печериці на маленькому вогні до злегка золотистого відтінку.

Крок - 4
05

Тепер замариновані відбивні потрібно підготувати до смаження. Для цього в окремі тарілки насипте борошно, панірувальні сухарі і збиті яйця. Кожен шматок м'яса спочатку обваляйте в борошні, потім обмокніть з двох сторін в яйця. І тільки після цього рясно обваляйте в панірувальних сухарях.

Крок - 5
06

Вам знову знадобиться чиста сковорідка. Поставте її на вогонь, налийте олію. На розпечену сковорідку покладіть відбивні. Смажте на невеликому вогні до рум'яної скоринки з одного боку, потім переверніть.

Крок - 6
07

Коли відбивні рум'яняться з іншого боку, викладіть на них зверху смажені пластинки грибів. Посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.

Крок - 7
08

Поки досмажуються відбивні і плавиться на них сир, підготуйте гарнір. Для цього дрібно наріжте вимиту зелену цибулю. Додайте її в тільки що зварену картоплю. За допомогою вилки злегка роздушіть шматочки картоплі і перемішайте її з цибулею.

Крок - 8
09

На велику тарілку покладіть відбивні, посипте зверху дрібно нарізаною петрушкою. Поруч насипте ароматну картоплю, яку можете прикрасити пластинками грибів. Подавайте до столу теплими. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша з м’ясом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Свинина «Боярська» - покроковий рецепт, фото 1 Свинина «Боярська» 100 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Холодний борщ класичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодний борщ класичний 45 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з рисом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з рисом в духовці 45 5 3 з 5 - детальніше -
Холодець із зеленим горошком - покроковий рецепт, фото 1 Холодець із зеленим горошком 360 5 3 з 5 - детальніше -