Укр
Рус
Мясо Другі страви Канадська кухня

Свинячі реберця в духовці з медом

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

824 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Свинячі реберця в духовці з медом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ідеальні свинячі реберця, виходять смачними, гострими і соковитими зовні. Мета полягає в тому, щоб у вас не було вибору, окрім як вимити руки після того, як з'їли їх. Ось базовий рецепт смачних запечених свинячих реберець з медом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинячі реберця в духовці з медом" (на 100 грам)

  • Білки13.1 гр.
  • Жири30.5 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії345 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невелике блюдо залийте яблучний сік, рідкий мед, додайте оливкову олію і попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник. Засипте так само в ємність цукор, солодку сушену паприку, трохи червоного меленого і чорного меленого перцю.

Крок - 1
02

Потім додайте в ємність сушений розмарин, змішайте всі інгредієнти, до однорідної не надто густої суміші.

Крок - 2
03

Далі за допомогою спеціальної кондитерської щітки (пензлика) змастіть цією сумішшю попередньо вимиті і насухо просушені паперовим рушником свинячі ребра. Частину суміші зі спеціями залиште на потім. Попередження: ніколи не додавайте сіль або приправи на основі солі в маринад, так як він сушить м'ясо.

Крок - 3
04

Потім покладіть намазане спеціями м'ясо в невелику ємність (можна використовувати форму для випічки), накрийте мариноване м'ясо в формі харчовою плівкою і приберіть його в холодильник - якщо можливо, на день або два. Також охолодіть залишений маринад.

Крок - 4
05

Розігрійте духовку до 160 градусів для конвекційних духовок або до 180 градусів для духовок з верхнім і нижнім нагрівом. Застеліть деко пергаментним папером і покладіть зверху дві невеликі жаростійкі формочки. Вийміть реберця з холодильника, дайте маринаду трохи стекти і покладіть ребра на формочки. Посоліть замариновані свинячі реберця і розмістіть їх в середині духовки.

Крок - 5
06

Приблизно кожні 15 хвилин змащуйте ребра раніше залишеним маринадом. Через 60-70 хвилин дістаньте готові свинячі реберця з духовки, розріжте гострим ножем уздовж кісток і відразу ж подавайте з хлібом і салатом. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тропічний смузі - покроковий рецепт, фото 1 Тропічний смузі 35 1 2 з 5 - детальніше -
Зефір з яблук по ДОСТу домашній - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з яблук по ДОСТу домашній 45 3 3 з 5 - детальніше -
Печиво на кислому молоці - покроковий рецепт, фото 1 Печиво на кислому молоці 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Баурсаки - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки 140 6 4 з 5 - детальніше -
Вареники з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою 75 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цвітної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-албанськи - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-албанськи 50 2 3 з 5 - детальніше -