Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Свинячі реберця на сковороді

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

2257 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Свинячі реберця на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Свиняче м'ясо апріорі не може бути несмачним, не залежно від того яка його частина використовується, і яким способом готується. Не є винятком і свинячі реберця, що користуються величезною популярністю не тільки за домашнім столом, а й у дорогих ресторанах. Завдяки популярності існує величезна кількість рецептів приготування свинини, але найяскравіший приклад - свинячі реберця на сковороді. Звичайно, досвідчений кухар точно знає, як правильно приготувати реберця, щоб догодити навіть самому вибагливому їдцю. Повірте, якщо ви прислухаєтеся до наших порад, зможете впоратися з цим завданням без проблем, навіть якщо у вас зовсім немає досвіду готування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свинячі реберця на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири20.5 гр.
  • Вуглеводи7.5 гр.
  • Калорії258 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Перед приготуванням реберця можна попередньо замаринувати, але це зовсім не обов'язкова умова. Ми з вами спочатку будемо ребра смажити, а потім тушкувати в спеціальному соусі, ви подивіться, страва буде ситною і соковитою. Як і зазвичай, головне в успішному результаті - вибір якісного продукту. Бажано, щоб ребра належали молодому поросяті, м'ясо було світлим, без жовтизни. І ще один важливий нюанс, щоб м'ясо було свіжим, а не замороженим, адже розморожене м'ясо буде менш соковитим. Отже, придбаємо якісне м'ясо, добре промиваємо і просушуємо паперовим рушником, щоб не було надлишок рідини.

Крок - 1
02

Викладаємо свинячі реберця на дощечку і нарізаємо порційними шматочками.

Крок - 2
03

Перекладаємо м'ясо в глибоку миску, посипаємо сіллю і перчімо, добре перемішуємо, ще трохи приправляємо сіллю і накриваємо харчовою плівкою, нехай трохи промаринується.

Крок - 3
04

Витримавши деякий час, знімаємо плівку і викладаємо реберця на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажуємо свинину на великому вогні з обох боків до золотистої скоринки, а потім акуратно знімаємо зі сковороди і відправляємо в жаростійкий лоток.

Крок - 4
05

Цибулину чистимо від лушпиння і ріжемо тонкими пір'ям, кидаємо в сковорідку, де обсмажувалися реберця. Туди ж видавлюємо через чеснокодавку часник і трохи пасеруємо.

Крок - 5
06

Після цього вливаємо в сковороду винний укус, а також соєвий соус. Ще додаємо мед і томатну пасту, перемішуємо дерев'яною лопаткою і ще трохи підсмажуємо.

Крок - 6
07

Тепер приготованим соусом рясно поливаємо кожен шматочок реберець і відправляємо контейнер з реберцями в духовку. Запікаємо протягом 20 хвилин і все, страва готова. Реберця в меді - це смачна м'ясна страва з солодкою нотою. Ніжне, легко відділене м'ясо добре поєднується з медом, соєвим соусом, цибулею і часником. Такі ребра сподобаються всім любителям м'ясних страв.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашня локшина на воді - покроковий рецепт, фото 1 Домашня локшина на воді 45 1 3 з 5 - детальніше -
Щербет з сухого молока - покроковий рецепт, фото 1 Щербет з сухого молока 50 3 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп на швидку руку - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп на швидку руку 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Квашена капуста в банці - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста в банці 30 1 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний торт - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний торт 100 6 3 з 5 - детальніше -
Шоколад на какао з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Шоколад на какао з молоком 20 1 2 з 5 - детальніше -
Томатний суп пюре - покроковий рецепт, фото 1 Томатний суп пюре 35 3 2 з 5 - детальніше -