Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Свиняча рулька варена

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

936 - переглядів
130 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Свиняча рулька варена - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Завжди знаходяться розумники, які говорять про те, що свиняче м'ясо дуже жирне, тому шкідливе для людського організму. Звичайно, є дійсно деякі частини свинини, які містять надлишок жиру, але це не означає, що варто нехтувати таким м'ясом. У свинячий тушці є частина окосту на кістці, яка називається рулькою, і якщо ваша сім'я віддає перевагу свинині, можна приготувати з цього м'яса страву, яка чудово урізноманітнює вечерю в вашому домі. Найчастіше м'ясні страви готуються в духовці, тобто запікаються, але не менш смачно виходить свиняча рулька варена. Пропонуємо приготувати рульку за нашим рецептом і, повірте, ви забудете про куплену ковбасу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Свиняча рулька варена" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири10.5 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кожна господиня може вносити свої корективи в процес приготування, додаючи різні спеції і навіть маринади. Я настійно рекомендую скористатися нашим рецептом, а вже як свиняча рулька варена порадує ваших їдців своїм ніжним і м'яким смаком, судити тільки вам. Загалом, якщо вас зацікавила наша пропозиція, скоріше придбайте свинячу рульку і будемо готувати. У тому випадку, коли ця м'ясна частина свинини куплена вами вже в готовому вигляді, тобто, повністю підготовлена ​​до готування, то нам залишиться тільки добре промити її і приступати до справи. Рульку добре миємо теплою водою, при необхідності, може доведеться трохи поскоблить шкірку ножем. 77 Ставимо на плиту каструлю з водою, кидаємо туди сіль, цукор, суміш перцю і сушеного шавлію, а також лавровий лист і гвоздику. Доводимо воду зі спеціями до кипіння і кип'ятимо всього кілька хвилин.

Крок - 1
02

Підготовлену свинячу рульку поміщаємо в щільний поліетиленовий пакет із застібкою і акуратно вливаємо туди приготовлений маринад. Після цього пакет щільно закриваємо і залишаємо на деякий час, щоб м'ясо промаринувалося.

Крок - 2
03

У глибоку миску всипаємо зерна жовтої і коричневої гірчиці, заливаємо невеликою кількістю води і добре перемішуємо за допомогою вінчика. Потім воду зливаємо, а зерна розминаємо в кашку.

Крок - 3
04

Далі вливаємо туди винний оцет, трохи присолюємо і додаємо трохи меду. Продовжуємо гірчицю переминати з цими інгредієнтами, перетворивши в справжню гірчицю з зернами. Перекладаємо гірчичну масу в скляну баночку і закриваємо кришкою.

Крок - 4
05

Тепер дістаємо рульку з пакета, кладемо в глибоку каструлю і заливаємо водою так, щоб вона була покрита повністю. Кидаємо в каструлю великі скибочки цибулі і моркву, нарізану кружечками.

Крок - 5
06

Ще додаємо селера і пару зубчиків часнику. Доводимо вміст каструлі до кипіння, потім накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь. Варимо рульку до тих пір, поки м'ясо почне відставати від кістки, це може зайняти годин 5, не менше.

Крок - 6
07

Варену рульку дістаємо з води і викладаємо на блюдо. Готове м'ясо подаємо до столу з відвареною картоплею, додавши квашену капусту і трохи зелені.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печериці закусочні - покроковий рецепт, фото 1 Печериці закусочні 35 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Заварне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тісто 30 1 2 з 5 - детальніше -
Глазур з какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазур з какао 45 1 2 з 5 - детальніше -
Гуакамоле з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле з помідорами 35 1 2 з 5 - детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з шампіньйонів 40 1 2 з 5 - детальніше -