Укр
Рус
Кекси Випічка Американська кухня

Швидкі кекси в силіконовій формі

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

835 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Швидкі кекси в силіконовій формі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Швидкі кекси в силіконовій формі - апетитний шоколадний десерт. Особливість рецепту в тому, що капкейки в даному випадку готуються без яєць. При цьому кексики виходять м'якими, вологими і не розвалюються. Щоб зробити десерт ще смачніше, ми покрили кекси зверху ганашем з білого шоколаду, але вони гарні і без добавок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Швидкі кекси в силіконовій формі" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири20.1 гр.
  • Вуглеводи50.3 гр.
  • Калорії398 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте пшеничну муку в миску для змішування. Всипте туди ж цукрову пудру, какао-порошок, кукурудзяний крохмаль, харчову соду і шоколадні краплі. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

В окремій мисці змішайте молоко, ванільну есенцію, рослинне масло і свіжовичавлений лимонний сік.

Крок - 2
03

Отриману рідину влийте в суху суміш і мішайте вінчиком до утворення однорідного тіста сметанної консистенції.

Крок - 3
04

Підготуйте силіконові форми для кексів. Щоб вони не розтягнулися під тиском тіста, поставте їх всередину алюмінієвих кексниць. Рівномірно розподіліть тісто для кексів між формами. Воно повинно заповнити їх приблизно на 2/3. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди деко з кексами на 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

Під час випікання швидкі кекси в силіконовій формі добре піднімуться і заповнять весь обсяг по самі вінця. Вийміть їх з духовки і остудіть при кімнатній температурі. Після цього можна покрити кекси ганашем.

Крок - 5
06

Ганаш слід зробити заздалегідь. Білий шоколад подрібніть невеликими шматочками і залийте гарячими вершками. Перемішайте суміш, щоб шоколад повністю розчинився.

Крок - 6
07

Коли вийшовша маса охолоне, відправте її в холодильник мінімум на 5 годин, щоб ганаш загус. Потім збийте його міксером до пишноти (близько 5 хвилин), перекладіть в кондитерський мішок і відсадіть на кекси. Зверху присипте десерт тертим темним шоколадом - і подавайте до чаю. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брокколі з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з яйцем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий пунш з ромом - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий пунш з ромом 20 1 2 з 5 - детальніше -
Малиновий сироп на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Малиновий сироп на зиму 30 1 2 з 5 - детальніше -