Укр
Рус
Суші Закуски Японська кухня

Суші Сакура

( 4.7429 4 535 35 оцінок)

3520 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Китайська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Суші сакура - цей смачний і захоплюючий суші-рол, який складається з копченого лосося зовні з авокадо, свіжим лососем і начинкою з маскарпоне. Нижче приведений повний рецепт, щоб ви могли зробити це вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суші Сакура" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири17.4 гр.
  • Вуглеводи23 гр.
  • Калорії286 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте рис для майбутньої страви. Час приготування, як правило, зазначено на упаковці спеціального рису для суші. Не залишайте приготування рису в останню хвилину, весь процес приготування може займати інтервал більше 2 годин (рис остигає досить довго). Звичайно, чим більше чаша, тим швидше він остигає. Після приготування обережно перемішайте рис, щоб не зламати його. Рис повинен повністю охолонути перед приготуванням суші. Отже, помістіть рис на лист норі, покриваючи близько половини, не притискайте рис, а злегка розкладіть його.

Крок - 1
02

Покладіть невеликий шматок липкої плівки на прокатку (яка в подальшому спростить загортання листа норі з начинкою). Покладіть лист норі, вниз рисом, на плівку. Додайте маскарпоне, обережно розмазавши з одного краю листа норі.

Крок - 2
03

Далі акуратно очистіть від шкірки і кісточки свіжий авокадо і на обробній дошці наріжте його тонкими скибочками. Викладіть шматочки авокадо поверх сиру маскарпоне на норі. Потім викладіть попередньо нарізаний досить великими і довгими шматками лосось.

Крок - 3
04

Далі обережно починайте закручувати, акуратно притискаючи, лист норі з начинкою, загорнутий в плівку, в так званий рулет. У вас повинна буде легко піти з рулету прокатка з плівкою, коли ви закрутите лист в щільний рулет.

Крок - 4
05

Далі акуратно змастіть верхню частину рулету маскарпоне і накрийте нарізаним невеликими скибочками копченим лососем, легенько притискаючи.

Крок - 5
06

Оберніть підготовлений рулет липкою плівкою і наріжте дуже гострим ножем на круглі частини (роли). Як правило, повинно вийти близько 8 штук. Тепер обережно видаліть з кожної частини липку плівку і подайте суші сакура на тарілці з маринованим імбиром, васабі і соєвим соусом. Насолоджуйтесь.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо «Пальчики оближеш» - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо «Пальчики оближеш» 130 3 3 з 5 - детальніше -
Нирки на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Нирки на грилі 40 3 3 з 5 - детальніше -