Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Суп збірна солянка з ковбасою і картоплею

( 4.8750 4 524 24 оцінки)

8915 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Суп збірна солянка з ковбасою і картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хоча це не класичний рецепт солянки, він ситний, смачний, з виразним смаком і, звичайно, дуже простий у приготуванні. Замініть звичайну свинину чи яловичину вареною ковбасою і ковбасою салямі, але домашньою і гарної якості, і також рекомендуємо вибирати тільки найкраще м'ясо або ковбасу, тому що вона відіграє важливу роль в смаку супу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп збірна солянка з ковбасою і картоплею" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії97 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почніть приготування солянки з підготовкою м'ясної частини страви. У цьому рецепті можна використовувати будь-який м'ясний продукт, навіть бажано кілька видів. Ми пропонуємо використовувати сиров'ялену ковбасу, яку викладіть на обробну дошку і поріжте на дрібні шматочки. Надішліть подрібнену ковбасу в сковорідку і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин, до появи легкої скоринки. Перекладіть обсмажену ковбасу в миску до подальшого використання.

Крок - 1
02

Далі додайте в ту ж сковороду попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і часник. Відразу ж додайте так само в сковороду, натерту на дрібній тертці моркву. Перемішайте все і обсмажте, до розм'якшення овочів.

Крок - 2
03

Далі додайте до решти продуктів в сковороду нарізані дрібними кубиками солоні огірки і оливки (без кісточок), все це обсмажте, постійно помішуючи близько 5 хвилин.

Крок - 3
04

Потім залийте вміст сковороди водою, додайте томатний соус (вибирайте те, що вам більше подобається - томатний соус, кетчуп або томатну пасту), засипте сіль, чорний мелений перець і томіть на повільному вогні, до випаровування майже всієї рідини. Потім додайте в сковороду, раніше обсмажену ковбасу, перемішайте все і зніміть ємність з вогню.

Крок - 4
05

Очистіть від шкірки картоплю, поріжте її на дрібні шматочки і відправте в каструлю з водою. Доведіть картоплю до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте весь вміст сковороди в каструлю з картоплею і доведіть знову до кипіння, поки суп не почне пузиритися.

Крок - 6
07

Проваріть вміст каструлі, періодично помішуючи, до повної готовності всіх продуктів, близько 15 хвилин. Посоліть і приперчіть за потребою і подавайте суп збірна солянка з ковбасою і картоплею, прикрасивши скибочкою лимона в мисці. Ви можете додати в суп паприку, вона дуже добре підходить.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісочне печиво ромашка - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне печиво ромашка 50 4 2 з 5 - детальніше -
Полуничне желе - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне желе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Італійський томатний суп - покроковий рецепт, фото 1 Італійський томатний суп 45 3 2 з 5 - детальніше -