Укр
Рус
Суп з фрикадельками Перші страви Французька кухня

Суп з тефтельками і вермішеллю

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

701 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп з тефтельками і вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з вермішеллю - завжди хороший варіант в обідній час, але якщо ви додасте трохи смачних тефтелей і трохи чорізо, то у вас буде зовсім інша страва. У цьому рецепті супу з вермішеллю є чорізо з індички, яке надає йому набагато більше аромату, тому він ідеально підходить для будь-якого дня тижня.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп з тефтельками і вермішеллю" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири3.8 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для основи супу очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її невеликими скибочками. Надішліть подрібнену цибулю в чашу блендера або кухонного комбайна. Потім додайте в чашу заздалегідь очищені і трохи запечені зубчики часнику.

Крок - 1
02

Потім додайте в чашу до інших овочів попередньо ошпарені окропом і очищені від шкірки помідори (можна не нарізати). Залийте все заздалегідь підготовленим курячим бульйоном і на високій швидкості ретельно все збийте до утворення однорідної маси. При необхідності процідіть утворену суміш і залиште на час в стороні.

Крок - 2
03

Для приготування тефтелей укладіть м'ясний фарш в невелику миску. Приправте м'ясо чорним меленим перцем, кмином, сушеним орегано, посипте добре сіллю і ретельно все перемішайте до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 3
04

Далі трохи змоченими руками сформуйте з м'ясної начинки невеликі тефтелі. Покладіть м'ясні кульки на обробну дошку і залиште трохи їх полежати.

Крок - 4
05

Нагрійте глибоку каструлю на середньому вогні, покладіть в неї звільнену від плівки ковбаску чорізо з індички, і обсмажте, постійно перемішуючи, до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Далі засипте в каструлю до чоризо вермішель або локшину і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Залийте вміст каструлі раніше підготовленим і процідженим через дрібне сито томатним бульйоном, перемішайте все, доведіть до кипіння і покладіть в ємність раніше сформовані м'ясні тефтелі.

Крок - 7
08

Накрийте каструлю кришкою і готуйте вміст до повної готовності. Далі додайте в каструлю очищену від шкірки і нарізану кубиками моркву, консервовану кукурузку і нашаткований невеликими квадратами кабачок. Варіть вміст каструлі, поки він не стане м'яким і не набуде насичений колір.

Крок - 8
09

Подавайте готовий суп з тефтелями і вермішеллю, прикрасивши нарізаним кубиками сиром панелі або фета і нашаткованою кінзою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щі по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Щі по-селянськи 140 4 3 з 5 - детальніше -
Суп з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп з лісових грибів 35 4 2 з 5 - детальніше -
Чебуреки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки хрусткі 50 2 3 з 5 - детальніше -
Салат «Ромашки» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Ромашки» 40 3 3 з 5 - детальніше -