Укр
Рус
Суп в мультиварці Перші страви Марокканська кухня

Суп з сочевиці в мультиварці

( 4.9643 4 528 28 оцінок)
2651 - переглядів
70 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Суп з сочевиці в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Прості аромати зроблять цей суп незамінним в домашньому приготуванні, особливо в холодні, зимові дні. Звичайна сочевиця становить більшу частину супу, допомагаючи заповнити ваші клітковини корисними речовинами. Приготуйте незвичайний суп з сочевиці в мультиварці і спростіть собі задачу.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Вино червоне сухе 1/2 ч.л
  • Пекінська капуста 200 г.
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Вода 180 мл.
  • Нут 400 г.
  • Часник 4 зуб.
  • Чебрець 15 г.
  • Кмин 2 ч.л
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сочевиця 1 скл.
  • Бульйон овочевий 4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування чечевичного супу вам знадобиться овочевий бульйон, який ви можете приготувати самостійно або використовуйте покупний. Чашу мультиварки змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Вилийте в неї овочевий бульйон.

Крок - 1
02

Зелену сочевицю промийте 3-4 рази водою, зцідіть добре воду і висипте в чашу. За необхідності переберіть зерна від крупного сміття.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, наріжте середніми кубиками і також відправте в чашу мультиварки.

Крок - 3
04

До чечевиці, овочіві бульйону додайте мелений кмин, сіль, свіжеперемолотий чорний перець (вже перемелений перець, що продається в пакетиках, втрачає свій аромат), гілочки чебрецю і пропущені через прес зубки часнику (або наріжте його дуже дрібно).

Крок - 4
05

Перемішайте всі інгредієнти, що знаходяться в мультиварці. Закрийте кришку і встановіть програму '' Суп '' на 1 годину, регулюючи час кнопкою «+ -». У процесі варіння ядра зеленої сочевиці зберігають форму, але всередині стають м'якими.

Крок - 5
06

У той час поки мультиварка робить свою справу, підготуйте нут для супу. Промийте його, залийте окропом на 40 хвилин. Через зазначений час злийте воду. Пересипте його в чашу блендера. Додайте до нього оливкову олію і лимонний сік і воду. Подрібніть до однорідного стану.

Крок - 6
07

Після сигналу мультиварки відкрийте кришку. У чашу з майже готовим супом перекладіть пюре з нуту (воно зробить суп густішим, більш схожим на суп-пюре).

Крок - 7
08

Листя капусти промийте під водою. Наріжте смужками і покладіть в чашу мультиварки. Все ще раз ретельно перемішайте. Закрийте мультиварку і встановіть програму "Тушкування" на 30 хвилин.

Крок - 8
09

В кінці приготування додайте в суп з сочевиці червоне вино. Перемішайте. Густий і ароматний суп з сочевиці в мультиварці подавайте відразу після приготування з тостами з білого хліба. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пюре з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з яйцем 60 5 2 з 5 - детальніше -
Рулетики із шинки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із шинки з сиром 60 5 3 з 5 - детальніше -
Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -