Суп з курячих грудок в мультиварці - смачна перша страва, яка в даному рецепті готується методом повільного варіння на низьких температурах, що дозволяє зберегти в продуктах максимум корисних речовин. Суп виходить ніжним, кремовим, ароматним, апетитним і ситним.
Філе курячої грудки вимийте, просушіть, наріжте шматочками на один укус і відправте в каструлю мультиварки.
Картоплю очистіть від шкірки, вимийте, наріжте середніми кубиками і додайте до курки.
Селеру вимийте, подрібніть невеликими кубиками і відправте до курки з картоплею.
Моркву очистіть від шкірки, вимийте, наріжте невеликими кубиками і теж покладіть в мультиварку.
Білу цибулю (при необхідності можна замінити звичайною ріпчастою) очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і додайте до решти продуктів.
Приправте страву сушеними чебрецем, орегано і чорним меленим перцем. Надішліть в загальну масу консервовані крем-супи з куркою, селерою і беконом. Влийте курячий бульйон і перемішайте інгредієнти до однорідності.
Накрийте мультиварку кришкою і виставте програму, яка підтримує підготовку на низьких температурах (50-90 градусів). Це може бути «Тушкування», «Смаження», «Мультиповар» і т. п. Час варіння супу залежить від температури і складає від 40 хв до години. Після сигналу про завершення програми відкрийте кришку мультиварки і перемішайте вміст каструлі до однорідності.
Суп з курячих грудок в мультиварці, зроблений методом повільного готування на низьких температурах, готовий. У нього ніжна, кремова текстура і чудовий аромат пряних трав. Перелийте страву в супницю і подавайте гарячим зі свіжим хлібом або солоним бісквітом. Смачного!
Випадкові рецепти