Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Гавайська кухня

Суп з курячих грудок в мультиварці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

1144 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Суп з курячих грудок в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Гавайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з курячих грудок в мультиварці - смачна перша страва, яка в даному рецепті готується методом повільного варіння на низьких температурах, що дозволяє зберегти в продуктах максимум корисних речовин. Суп виходить ніжним, кремовим, ароматним, апетитним і ситним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп з курячих грудок в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії166 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть, наріжте шматочками на один укус і відправте в каструлю мультиварки.

Крок - 1
02

Картоплю очистіть від шкірки, вимийте, наріжте середніми кубиками і додайте до курки.

Крок - 2
03

Селеру вимийте, подрібніть невеликими кубиками і відправте до курки з картоплею.

Крок - 3
04

Моркву очистіть від шкірки, вимийте, наріжте невеликими кубиками і теж покладіть в мультиварку.

Крок - 4
05

Білу цибулю (при необхідності можна замінити звичайною ріпчастою) очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і додайте до решти продуктів.

Крок - 5
06

Приправте страву сушеними чебрецем, орегано і чорним меленим перцем. Надішліть в загальну масу консервовані крем-супи з куркою, селерою і беконом. Влийте курячий бульйон і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

Накрийте мультиварку кришкою і виставте програму, яка підтримує підготовку на низьких температурах (50-90 градусів). Це може бути «Тушкування», «Смаження», «Мультиповар» і т. п. Час варіння супу залежить від температури і складає від 40 хв до години. Після сигналу про завершення програми відкрийте кришку мультиварки і перемішайте вміст каструлі до однорідності.

Крок - 7
08

Суп з курячих грудок в мультиварці, зроблений методом повільного готування на низьких температурах, готовий. У нього ніжна, кремова текстура і чудовий аромат пряних трав. Перелийте страву в супницю і подавайте гарячим зі свіжим хлібом або солоним бісквітом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Смачна печеня з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Смачна печеня з яловичини 60 6 3 з 5 - детальніше -
Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Червона риба у фользі в духовці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Кетчуп на зиму сацебелі - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп на зиму сацебелі 40 1 2 з 5 - детальніше -
Закуска з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з оселедця 30 2 2 з 5 - детальніше -