Укр
Рус
Щи Перші страви Білоруська кухня

Суп з капустою і картоплею

( 4.7778 4 59 9 оцінок)
691 - переглядів
75 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Суп з капустою і картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей простий рецепт супу з капустою і картоплею, з додаванням обсмаженої ковбаси приємний, ситний і поживний, він сповнений найкращих пікантних ароматів і гарантовано зігріє вас в холодний вечір!

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Приправи 1 ст.л
  • Картопля 6 шт.
  • Бульйон овочевий 6 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Капуста 1/2 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля зелена 3 шт.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Ковбаса 450 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо нарізану тонкими кільцями ковбасу (можна використовувати сосиски) у велику каструлю, відправте на середній вогонь і обсмажуйте близько 5-6 хвилин, періодично помішуючи і перевертаючи, поки ковбаса не підрум'яниться і не знайде легку корочку. Використовуйте кухонну ложку, щоб перекласти ковбасу в окрему тарілку і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Потім залийте в каструлю оливкове або рослинне масло, засипте заздалегідь подрібнену цибулю-порей, очищену від шкірки і нарізану кільцями моркву і нашатковану селеру. Ретельно все, перемішавши, продовжуйте смажити вміст.

Крок - 2
03

Обсмажте овочі приблизно 5 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте заздалегідь вимиту і досить крупно нашатковану капусту і очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, смажте ще 4 хвилини, періодично помішуючи вміст.

Крок - 3
04

Додайте в каструлю бульйон, попередньо вимиту і нарізану великими часточками картоплю (якщо молода, то можна навіть в шкірці), італійську приправу, лавровий лист, укладіть раніше обсмажену ковбасу і ретельно все перемішайте. Продовжуйте готувати, поки суп не досягне кипіння. Потім зменшіть вогонь до середньо-низького рівня, накрийте кришкою і томіть протягом 15 хвилин, або поки картопля не буде приготовлена і не стане м'якою.

Крок - 4
05

Спробуйте суп на смак, приправте декількома щіпотками солі і чорного меленого перцю в міру необхідності. (Крім того, в залежності від того, наскільки приправлена ​​ваша ковбаса, не соромтеся додати в суп кілька додаткових чайних ложок італійської приправи, якщо ви вважаєте, що він має потребу в деякому додатковому ароматі). Щіпка подрібнених пластівців червоного перцю також допоможе додати аромат і смак.

Крок - 5
06

Розлийте готовий суп з капустою і картоплею в глибокі супниці і подавайте гарячим до обіднього столу зі свіжим хлібом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш из лося - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из лося 80 5 3 з 5 - детальніше -
Бограч - покроковий рецепт, фото 1 Бограч 65 6 4 з 5 - детальніше -
Салат новогодний с черносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат новогодний с черносливом 40 4 2 з 5 - детальніше -
Рисовая лапша с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Рисовая лапша с креветками 45 6 3 з 5 - детальніше -