Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Суп з галушками

40 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Галушки - страва східноєвропейської кухні. Невеликі шматочки тіста відварені в окропі. В українській кухні галушки подають до столу в супі і як окрему страву.

Інгредієнти

Перець чорний горошок7 шт.
Вершкове масло30 г.
Цибуля1 шт.
Картопля5 шт.
Окіст курячий2 шт.
Лавровий лист3 шт.
Сіль за смаком
Яйце3 шт.
Молоко3 ст.л
Борошно400 г.
01

Нарізати цибулю кубиками і пасерувати до жовтої скориночки, начистити картоплю, замісити яйце, борошно і молоко в м'яке тісто.

Крок - 1
02

З курячого філе або стегенець готується бульйон. Після цього м'ясо виймається, а в бульйон кидається картопля і вариться до повного приготування.

Крок - 2
03

Далі додається за п'ять хв. до виключення цибуля і можна кидати галушки, які відриваються від загальної маси тіста маленькими шматочками.

Крок - 3
04

Тісто не буде прилипати до рук, якщо змочувати у воді. Як тільки галушки зпливають - суп повністю готовий.

Крок - 4

Оцінити рецепт