Укр
Рус
Поділитися

Суп з галушками

40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

опис

Галушки - страва східноєвропейської кухні. Невеликі шматочки тіста відварені в окропі. В українській кухні галушки подають до столу в супі і як окрему страву.

Інгредієнти

Перець чорний горошок7 шт.
Вершкове масло30 г.
Цибуля1 шт.
Картопля5 шт.
Окіст курячий2 шт.
Лавровий лист3 шт.
Сільза смаком
Яйце3 шт.
Молоко3 ст.л
Борошно400 г.
01

Нарізати цибулю кубиками і пасерувати до жовтої скориночки, начистити картоплю, замісити яйце, борошно і молоко в м'яке тісто.

Шаг - 1
02

З курячого філе або стегенець готується бульйон. Після цього м'ясо виймається, а в бульйон кидається картопля і вариться до повного приготування.

Шаг - 2
03

Далі додається за п'ять хв. до виключення цибуля і можна кидати галушки, які відриваються від загальної маси тіста маленькими шматочками.

Шаг - 3
04

Тісто не буде прилипати до рук, якщо змочувати у воді. Як тільки галушки зпливають - суп повністю готовий.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: