Рецепт супу з галушками в домашніх умовах, який не потребує великих витрат.
Для початку вимийте під проточною водою курячу грудку і на обробній дошці наріжте її невеликими скибочками. Далі у великій сковороді з рослинним маслом обсмажте курку на середньому вогні до коричневого кольору з обох сторін. Як тільки шматочки курки підрум'яняться, витягніть їх зі сковороди в миску і відкладіть в сторону.
У цю ж сковороду покладіть заздалегідь очищену від шкірки і нарізану тонкими кільцями моркву і подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько 3 хвилин. Додайте очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і перемішайте ще хвилину.
Зменшіть вогонь до середнього і додайте в сковорідку вершкове масло і борошно, обсмажуйте, постійно помішуючи протягом 3 хвилин, щоб не було грудочок.
Додайте потім раніше обсмажену курку і всі накопичені з неї соки назад в сковороду і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися. Додайте так само курячий бульйон, високої жирності вершки, чебрець і лавровий лист і доведіть вміст до кипіння.
Як тільки суп закипить, додайте в сковороду заморожений горошок і накрийте кришкою.
В окремій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач для тіста, сіль, чорний мелений перець і вершки. Розмішуйте ретельно вміст, поки суміш не збереться в масу тіста. Використовуючи велику ложку або кульковидну для морозива, сформуйте тісто в маленькі круглі кульки однакового розміру.
Помістіть утворені кульки з тіста в киплячий суп (переконайтеся, що вони не стикаються), перемішайте, приправте свіжою нашаткованої зеленню петрушки і накрийте кришкою. Дайте супу варитися протягом 15 хвилин або поки галушки не будуть повністю підготовлені (проткніть тісто зубочисткою і переконайтеся).
Розлийте готовий суп з галушками, приготований в домашніх умовах в глибокі миски і подавайте до обіднього столу. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти