Укр
Рус
Суп з галушками Перші страви Українська кухня

Суп з галушками в домашніх умовах

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

2684 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп з галушками в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рецепт супу з галушками в домашніх умовах, який не потребує великих витрат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп з галушками в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи14.1 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте під проточною водою курячу грудку і на обробній дошці наріжте її невеликими скибочками. Далі у великій сковороді з рослинним маслом обсмажте курку на середньому вогні до коричневого кольору з обох сторін. Як тільки шматочки курки підрум'яняться, витягніть їх зі сковороди в миску і відкладіть в сторону.

Крок - 1
02

У цю ж сковороду покладіть заздалегідь очищену від шкірки і нарізану тонкими кільцями моркву і подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, помішуючи, до готовності, близько 3 хвилин. Додайте очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і перемішайте ще хвилину.

Крок - 2
03

Зменшіть вогонь до середнього і додайте в сковорідку вершкове масло і борошно, обсмажуйте, постійно помішуючи протягом 3 хвилин, щоб не було грудочок.

Крок - 3
04

Додайте потім раніше обсмажену курку і всі накопичені з неї соки назад в сковороду і перемішайте, щоб всі інгредієнти об'єдналися. Додайте так само курячий бульйон, високої жирності вершки, чебрець і лавровий лист і доведіть вміст до кипіння.

Крок - 4
05

Як тільки суп закипить, додайте в сковороду заморожений горошок і накрийте кришкою.

Крок - 5
06

В окремій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач для тіста, сіль, чорний мелений перець і вершки. Розмішуйте ретельно вміст, поки суміш не збереться в масу тіста. Використовуючи велику ложку або кульковидну для морозива, сформуйте тісто в маленькі круглі кульки однакового розміру.

Крок - 6
07

Помістіть утворені кульки з тіста в киплячий суп (переконайтеся, що вони не стикаються), перемішайте, приправте свіжою нашаткованої зеленню петрушки і накрийте кришкою. Дайте супу варитися протягом 15 хвилин або поки галушки не будуть повністю підготовлені (проткніть тісто зубочисткою і переконайтеся).

Крок - 7
08

Розлийте готовий суп з галушками, приготований в домашніх умовах в глибокі миски і подавайте до обіднього столу. Насолоджуйтесь!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат без сиру - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без сиру 45 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з буряка 50 4 3 з 5 - детальніше -