Укр
Рус
Суп з фрикадельками Перші страви Чеська кухня

Суп з фрикадельками з курячого фаршу

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

3861 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп з фрикадельками з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У цьому рецепті вказано, як приготувати курячий суп з фрикадельками з курячого фаршу. Це цікава і чудова страва, яку ви можете приготувати всією сім'єю. Діти можуть допомогти формувати суміш в кульки, поки готується суп.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп з фрикадельками з курячого фаршу" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи11.3 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Курячий фарш (бажано з курячого філе, тоді фрикадельки вийдуть дуже ніжними і соковитими) покладіть в глибоку миску. Фарш ви можете купити готовий або перемолоти на м'ясорубку самостійно.

Крок - 1
02

У миску з фаршем вбийте куряче яйце, додайте цибульний порошок, часниковий порошок, нарізану дрібно зелень петрушки, приправити чорним меленим перцем і сіллю.

Крок - 2
03

Потім додайте до фаршу панірувальні сухарі. Також ви можете використовувати перемелені в блендері шматочки не свіжого білого хліба (батона), обрізавши корочку. Перемішайте фарш ложкою або руками до однорідності.

Крок - 3
04

Для приготування супу з фрикадельками і локшиною візьміть каструлю з товстим дном і стінками. Поставте її на плиту і налийте оливкова олія, на якому необхідно буде обсмажити овочі.

Крок - 4
05

Морквину середнього розміру очистіть і сполосніть під проточною водою. Розріжте моркву вздовж на чотири частини, а потім наріжте кожну частину на шматочки. Нарізану моркву висипаючи в розігріте масло в каструлі.

Крок - 5
06

Очистіть ріпчасту цибулю. Разом із стеблами селери вимийте під прохолодною водою. Наріжте селера не дуже тонкими шматочками, а цибулю, нарізуйте на свій розсуд: кубиком або півкільцями. Висипаючи все в каструлю.

Крок - 6
07

Перемішайте овочі в каструлі і готуйте до м'якості. Через кілька хвилин додайте в каструлю очищені і нарізані тонкими слайсами зубки часнику. Ще раз все перемішайте. Готуйте близько 1 хвилини.

Крок - 7
08

Коли овочі стануть м'якими, додайте в каструлю чисту воду (не використовуйте воду з-під крана). Доведіть рідину до кипіння, потім покладіть в каструлю бульйонний кубик і перемішайте, щоб він розчинився.

Крок - 8
09

У киплячий на середньому вогні бульйон покладіть лавровий лист. Накрийте кришкою каструлю і варіть протягом 15 хвилин, щоб овочі і віддали свій смак і аромат.

Крок - 9
10

Через зазначений час зніміть кришку з каструлі. Прийшов час кинути фрикадельки. З приготованого фаршу скачайте невеликого розміру кульки руками і акуратно помістіть їх в киплячий бульйон.

Крок - 10
11

Перемішайте бульйон з фрикадельками, накрийте каструлю кришкою і готуйте близько 6 хвилин, поки не спливуть всі фрикадельки (довго варити не доведеться, так як куряче м'ясо готується дуже швидко).

Крок - 11
12

Через 6 хвилин, додайте в бульйон локшину (бажано використовувати з твердих сортів пшениці). Знову накрийте каструлю кришкою і продовжуйте готувати суп на середньому вогні ще 15 хвилин. Після закінчення часу посоліть і поперчіть суп на свій смак. Суп з фрикадельками з курячого фаршу подавайте в гарячому вигляді. Смачного.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шурпа по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа по татарськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з філадельфії 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з буряка по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат з буряка по-корейськи 20 2 2 з 5 - детальніше -
Котлети з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з яйцем 45 3 3 з 5 - детальніше -