У цьому рецепті вказано, як приготувати курячий суп з фрикадельками з курячого фаршу. Це цікава і чудова страва, яку ви можете приготувати всією сім'єю. Діти можуть допомогти формувати суміш в кульки, поки готується суп.
Курячий фарш (бажано з курячого філе, тоді фрикадельки вийдуть дуже ніжними і соковитими) покладіть в глибоку миску. Фарш ви можете купити готовий або перемолоти на м'ясорубку самостійно.
У миску з фаршем вбийте куряче яйце, додайте цибульний порошок, часниковий порошок, нарізану дрібно зелень петрушки, приправити чорним меленим перцем і сіллю.
Потім додайте до фаршу панірувальні сухарі. Також ви можете використовувати перемелені в блендері шматочки не свіжого білого хліба (батона), обрізавши корочку. Перемішайте фарш ложкою або руками до однорідності.
Для приготування супу з фрикадельками і локшиною візьміть каструлю з товстим дном і стінками. Поставте її на плиту і налийте оливкова олія, на якому необхідно буде обсмажити овочі.
Морквину середнього розміру очистіть і сполосніть під проточною водою. Розріжте моркву вздовж на чотири частини, а потім наріжте кожну частину на шматочки. Нарізану моркву висипаючи в розігріте масло в каструлі.
Очистіть ріпчасту цибулю. Разом із стеблами селери вимийте під прохолодною водою. Наріжте селера не дуже тонкими шматочками, а цибулю, нарізуйте на свій розсуд: кубиком або півкільцями. Висипаючи все в каструлю.
Перемішайте овочі в каструлі і готуйте до м'якості. Через кілька хвилин додайте в каструлю очищені і нарізані тонкими слайсами зубки часнику. Ще раз все перемішайте. Готуйте близько 1 хвилини.
Коли овочі стануть м'якими, додайте в каструлю чисту воду (не використовуйте воду з-під крана). Доведіть рідину до кипіння, потім покладіть в каструлю бульйонний кубик і перемішайте, щоб він розчинився.
У киплячий на середньому вогні бульйон покладіть лавровий лист. Накрийте кришкою каструлю і варіть протягом 15 хвилин, щоб овочі і віддали свій смак і аромат.
Через зазначений час зніміть кришку з каструлі. Прийшов час кинути фрикадельки. З приготованого фаршу скачайте невеликого розміру кульки руками і акуратно помістіть їх в киплячий бульйон.
Перемішайте бульйон з фрикадельками, накрийте каструлю кришкою і готуйте близько 6 хвилин, поки не спливуть всі фрикадельки (довго варити не доведеться, так як куряче м'ясо готується дуже швидко).
Через 6 хвилин, додайте в бульйон локшину (бажано використовувати з твердих сортів пшениці). Знову накрийте каструлю кришкою і продовжуйте готувати суп на середньому вогні ще 15 хвилин. Після закінчення часу посоліть і поперчіть суп на свій смак. Суп з фрикадельками з курячого фаршу подавайте в гарячому вигляді. Смачного.
Випадкові рецепти