Смачний суп з фрикадельками з ніжного фаршу і ароматних свіжих овочів створюють особливий сезонний обід. Це улюблена їжа для тих, хто хоче взяти легкий і в той же час дуже хороший суп. Комбінуючи точну кількість інгредієнтів, ви отримаєте приголомшливий смачний суп.
Очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Потім помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї трохи рослинного масла і засипте в подрібнену цибулю.
Далі очистіть від нутрощів і хвостика болгарський червоний перець і на кухонній дошці наріжте його так само невеликими кубиками.
Додайте ще в каструлю очищену від шкірки і подрібнену невеликими квадратами моркву. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте вміст, до розм'якшення овочів. Тепер залийте в каструлю трохи води, перемішайте, накрийте ємність кришкою і томіть вміст близько 10 хвилин.
Тим часом помістіть свинячий або яловичий фарш в невелику миску, розбийте куряче яйце, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем.
Далі очистіть від шкірки, натріть на самій великій тертці і відправте в миску до м'ясного фаршу молоду моркву. Потім ложкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Потім засипте в миску манну крупу, додайте заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки і ще раз все добре перемішайте.
Потім трохи змоченими водою руками утворіть з підготовленої суміші невеликі м'ясні кульки. Далі помістіть невелику каструлю з водою на плиту і покладіть в неї раніше підготовлені м'ясні кульки. Варіть м'ясо до повної готовності, близько 15 хвилин, періодично помішуючи, а потім витягніть готові кульки з каструлі.
Тим часом, в каструлю з уже добре привареними овочами покладіть готові м'ясні кульки, додайте по необхідності води і за смаком посоліть і приперчіть ще. Потім засипте в каструлю нашатковану петрушку і залиште страву томитися на слабкому вогні.
Потім розбийте в невелику миску курячі яйця, додайте сметану і перемішайте. Потім залийте в миску трохи бульйону з каструлі, ще раз все перемішайте і поверніть утворену рідку масу в каструлю з майже готовою стравою.
Ще раз ретельно перемішайте вміст каструлі, протоміть на слабкому вогні кілька хвилин, а потім розлийте готовий суп з фрикадельками в супниці, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до обіду.
Випадкові рецепти