Укр
Рус
thermomix thermomix
Суп з фрикадельками Перші страви Російська кухня

Суп з фрикадельками

60 хвилинпорцій - 7складність - 3 з 5
Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний суп з фрикадельками з ніжного фаршу і ароматних свіжих овочів створюють особливий сезонний обід. Це улюблена їжа для тих, хто хоче взяти легкий і в той же час дуже хороший суп. Комбінуючи точну кількість інгредієнтів, ви отримаєте приголомшливий смачний суп.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Сметана 2 ст.л
  • Манна крупа 3 ст.л
  • Яйце 3 шт.
  • Фарш м’ясний 500 г.
  • Вода 1 л.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Потім помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї трохи рослинного масла і засипте в подрібнену цибулю.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі очистіть від нутрощів і хвостика болгарський червоний перець і на кухонній дошці наріжте його так само невеликими кубиками.

    Крок - 2
  3. 03

    Додайте ще в каструлю очищену від шкірки і подрібнену невеликими квадратами моркву. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте вміст, до розм'якшення овочів. Тепер залийте в каструлю трохи води, перемішайте, накрийте ємність кришкою і томіть вміст близько 10 хвилин.

    Крок - 3
  4. 04

    Тим часом помістіть свинячий або яловичий фарш в невелику миску, розбийте куряче яйце, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі очистіть від шкірки, натріть на самій великій тертці і відправте в миску до м'ясного фаршу молоду моркву. Потім ложкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

    Крок - 5
  6. 06

    Потім засипте в миску манну крупу, додайте заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки і ще раз все добре перемішайте.

    Крок - 6
  7. 07

    Потім трохи змоченими водою руками утворіть з підготовленої суміші невеликі м'ясні кульки. Далі помістіть невелику каструлю з водою на плиту і покладіть в неї раніше підготовлені м'ясні кульки. Варіть м'ясо до повної готовності, близько 15 хвилин, періодично помішуючи, а потім витягніть готові кульки з каструлі.

    Крок - 7
  8. 08

    Тим часом, в каструлю з уже добре привареними овочами покладіть готові м'ясні кульки, додайте по необхідності води і за смаком посоліть і приперчіть ще. Потім засипте в каструлю нашатковану петрушку і залиште страву томитися на слабкому вогні.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім розбийте в невелику миску курячі яйця, додайте сметану і перемішайте. Потім залийте в миску трохи бульйону з каструлі, ще раз все перемішайте і поверніть утворену рідку масу в каструлю з майже готовою стравою.

    Крок - 9
  10. 10

    Ще раз ретельно перемішайте вміст каструлі, протоміть на слабкому вогні кілька хвилин, а потім розлийте готовий суп з фрикадельками в супниці, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до обіду.

    Крок - 10

Оцінити рецепт