Укр
Рус
Суп з фрикадельками Перші страви Українська кухня

Суп з фрикадельками та локшиною

( 4.9091 4 533 33 оцінки)
2461 - переглядів
40 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Суп з фрикадельками та локшиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з фрикадельками - готуйте за допомогою цього рецепта з нашого сайту. Смачний суп з невеликими кульками з фаршу, які називають фрикадельками, і насолоджуйтеся легким, але в той же час насиченим смаком цієї першої страви

Інгредієнти

  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Фарш яловичий 850 г.
  • Перець чорний мелений 2 щіп.
  • Сіль за смаком
  • Трави прованські 1 ч.л
  • Пармезан 50 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Панірувальні сухарі 1 ст.л
  • Часник 3 зуб.
  • Спагеті 250 г.
  • Бульйон 2 скл.
  • Соус Маринара 2 скл.
  • Вода 2 л.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску покладіть яловичий фарш (куплений в магазині або приготовлений самостійно в домашніх умовах). Потім додайте в миску до м'яса очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю.

Крок - 1
02

Потім залийте в миску попередньо збите куряче яйце і додайте заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку або дрібно подрібнений часник.

Крок - 2
03

Далі засипте в миску панірувальні сухарі, попередньо натертий на самій дрібній тертці сир пармезан і заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 3
04

Далі рясно посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і отримання однорідної густої суміші.

Крок - 4
05

Тепер трохи змазаними рослинним маслом руками сформуйте з підготовленої раніше м'ясної суміші невеликі кульки і покладіть їх на деко з певною відстанню один від одного. Полийте деко олією і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, приблизно на 20 хвилин.

Крок - 5
06

Тим часом помістіть невелику каструлю на плиту, залийте в неї соус марінара (або звичайний томатний соус), залийте трохи бульйону, додайте води. Потім добре присоліть вміст, приперчіть чорним меленим перцем, приправте прованськими травами і ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім покладіть в каструлю з киплячим вмістом спагетті (можна не ламаючи або переламати навпіл) і відварюйте, періодично помішуючи, близько 12 хвилин.

Крок - 7
08

Далі укладіть в каструлю раніше підготовлені м'ясні кульки і засипте натертий на дрібній тертці пармезан. Потім додайте в каструлю подрібнений базилік і, ретельно все перемішавши, залиште страву томитися приблизно на 10 хвилин.

Крок - 8
09

Потім розлийте готовий суп з фрикадельками і локшиною в глибокі мисочки, прикрасьте зеленню базиліка, приправте натертим пармезаном і подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки с салатом и курицей - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки с салатом и курицей 45 4 2 з 5 - детальніше -
Узбекская самса с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Узбекская самса с курицей 60 3 3 з 5 - детальніше -
Безе-меренги - покроковий рецепт, фото 1 Безе-меренги 75 3 3 з 5 - детальніше -