Ситний суп з курячої грудки приготований в мультиварці підкорить швидкістю приготування і своїм чудовим смаком.
Курячі грудки ретельно промийте проточною водою і покладіть на дно чаші мультиварки. Потім рясно посоліть м'ясо і приперчіть чорним меленим перцем.
Залийте м ясо раніше підготовленим бульйоном. Потім очистіть від лушпиння часник і за допомогою гострого ножа на обробній дошці наріжте його дрібними кубиками або ж пропустіть зубчики через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник теж в чашу мультиварки до м'яса.
Далі очистіть від лушпиння цибулю, на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками, а потім також відправте в чашу мультиварки. Звільніть від шкірки моркву, наріжте тонкими кільцями і теж помістіть в чашу до решти продуктів.
Потім помийте проточною водою стебло селери, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими півкільцями. Надішліть нарізану селеру в мультиварку, приправте сухим чебрецем і розмарином, додайте лавровий лист і ретельно ложкою все перемішайте.
Далі накрийте мультиварку кришкою, встановіть на сенсорній панелі кухонного обладнання необхідний режим «Варка» з певним часом, і залиште страву готуватися.
Після закінчення зазначеного часу, витягніть за допомогою кухонних щипців вже відварену курячу грудку, викладіть на обробну дошку, охолодіть, а потім розділіть м'ясо на тонкі волокна. Подрібнене куряче м'ясо відправте назад в чашу мультиварки.
Засипте в мультиварку до всіх продуктів (не ламаючи) спагетті, ретельно перемішайте вміст чаші, накрийте знову кришку і встановіть режим «Варка», але вже на нетривалий час (тільки, щоб приготувалася вермішель).
Потім помийте під проточною водою свіжу зелень петрушки, дрібно її наріжте на кухонній дошці і посипте вміст мультиварки. Далі за допомогою ополоника розлийте курячий суп з вермішеллю в неглибокі тарілки і поспішайте подати до обіднього столу.
Випадкові рецепти