Укр
Рус
Суп в мультиварці Перші страви Українська кухня

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці

( 4.8571 4 542 42 оцінки)

3473 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Курячий суп з вермішеллю в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ситний суп з курячої грудки приготований в мультиварці підкорить швидкістю приготування і своїм чудовим смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий суп з вермішеллю в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири0.4 гр.
  • Вуглеводи6.4 гр.
  • Калорії67 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки ретельно промийте проточною водою і покладіть на дно чаші мультиварки. Потім рясно посоліть м'ясо і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Залийте м ясо раніше підготовленим бульйоном. Потім очистіть від лушпиння часник і за допомогою гострого ножа на обробній дошці наріжте його дрібними кубиками або ж пропустіть зубчики через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник теж в чашу мультиварки до м'яса.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю, на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками, а потім також відправте в чашу мультиварки. Звільніть від шкірки моркву, наріжте тонкими кільцями і теж помістіть в чашу до решти продуктів.

Крок - 3
04

Потім помийте проточною водою стебло селери, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими півкільцями. Надішліть нарізану селеру в мультиварку, приправте сухим чебрецем і розмарином, додайте лавровий лист і ретельно ложкою все перемішайте.

Крок - 4
05

Далі накрийте мультиварку кришкою, встановіть на сенсорній панелі кухонного обладнання необхідний режим «Варка» з певним часом, і залиште страву готуватися.

Крок - 5
06

Після закінчення зазначеного часу, витягніть за допомогою кухонних щипців вже відварену курячу грудку, викладіть на обробну дошку, охолодіть, а потім розділіть м'ясо на тонкі волокна. Подрібнене куряче м'ясо відправте назад в чашу мультиварки.

Крок - 6
07

Засипте в мультиварку до всіх продуктів (не ламаючи) спагетті, ретельно перемішайте вміст чаші, накрийте знову кришку і встановіть режим «Варка», але вже на нетривалий час (тільки, щоб приготувалася вермішель).

Крок - 7
08

Потім помийте під проточною водою свіжу зелень петрушки, дрібно її наріжте на кухонній дошці і посипте вміст мультиварки. Далі за допомогою ополоника розлийте курячий суп з вермішеллю в неглибокі тарілки і поспішайте подати до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Віденський шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський шніцель 45 8 3 з 5 - детальніше -
Воловани з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з куркою і грибами 65 3 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з яйцем 60 5 3 з 5 - детальніше -
Кальмар у кисло-сладкому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Кальмар у кисло-сладкому соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -