Укр
Рус
Солянка Перші страви Російська кухня

Суп солянка з оливками і ковбасою

( 4.5556 4 59 9 оцінок)

2943 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Суп солянка з оливками і ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочете приготувати ідеальну страву на обід? Тоді найправильніше рішення - апетитна, ситна, ароматна і дуже смачна солянка. У тому, що ця страва сподобається і дорослим і дітям, можете навіть не сумніватися. Ну, що це таке, думаю пояснювати не варто. Швидше за все, багатьом відомо, що це майже суп, але правда, не зовсім. Якщо ви хочете приготувати, але роздумуєте над варіантом цієї страви, тоді відмінний рецепт у нас - суп солянка з оливками і ковбасою. Варіантів цього супу багато, але ось саме збірна солянка з ковбасою стане відмінною стравою для всієї сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп солянка з оливками і ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії87 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Головною принадою солянки є те, що вона дуже проста в приготуванні, так що помилитися досить складно. Тому, якщо навіть ви вперше хочете взятися за цю страву, беріться за справу сміливо. Для того, щоб приготувати суп солянка з оливками і ковбасою, не обов'язково запасатися вишуканими делікатесами, досить пару видів ковбаси і смак буде просто чудовим. Загалом, кулінарні таланти мати не обов'язково, головне - бажання, і любителі перших страв обов'язково оцінять вашу працю. Перш за все підготуємо овочі. Цибулю чистимо від лушпиння, миємо й нарізаємо тонкими смужками.

Крок - 1
02

Потім беремо моркву, чистимо, миємо й шаткуємо тоненькою стружкою. Ставимо на плиту сковорідку, вливаємо оливкову олію, розігріваємо і викладаємо нарізану цибулю, а за ним нашатковану моркву. Смажимо, періодично помішуючи цибулю і моркву до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 2
03

Потім додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще близько 2-3 хвилин.

Крок - 3
04

Нарізаємо скибочками невеликого розміру свинячу грудку і відправляємо в сковорідку до овочів.

Крок - 4
05

Копчену і варену ковбасу ріжемо однаковими скибочками і додаємо в сковороду до решти інгредієнтів.

Крок - 5
06

Тепер кидаємо в сковороду нарізані мариновані огірки, перемішуємо все і смажимо близько 5-7 хвилин.

Крок - 6
07

Після цього кидаємо в підсмажені інгредієнти невелику кількість каперсів і смажимо ще буквально пару хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом ставимо на плиту каструлю з бульйоном, доводимо до кипіння і перекладаємо туди підсмажені на сковороді м'ясо, ковбасу та овочі. Також кидаємо в каструлю оливки і скибочку лимона. Перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо солянку протягом 5-7 хвилин на слабкому вогні.

Крок - 8
09

Подаємо суп солянку з ковбасою і оливками, приправивши сметаною і додавши лимон. Приємний аромат, неповторний кисло-солодкий смак навряд чи когось залишать байдужими.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Піца Домашня - покроковий рецепт, фото 1 Піца Домашня 50 3 4 з 5 - детальніше -
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1 Бездріжджеве тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -
Торт Трухлявий пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявий пень 60 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вівсяна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша на воді 30 2 2 з 5 - детальніше -