Укр
Рус
Суп з фрикадельками Перші страви Українська кухня

Суп з фрикадельками і вермішеллю з томатною пастою

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1090 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Суп з фрикадельками і вермішеллю з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Легкий італійський суп з фрикадельками і вермішеллю з томатною пастою - це багатий, ситний, смачний суп, в який входять овочі, вермішель і готові фрикадельки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп з фрикадельками і вермішеллю з томатною пастою" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири1.4 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії77 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Часник і цибулю очистіть від лушпиння. Сполосніть. Часник пропустіть через прес, а цибулю дрібно наріжте. У велику каструлю налийте оливкову олію і розігрійте на середньому вогні.

Крок - 1
02

У розігріте масло покладіть нарізану цибулю і часник. Обсмажуйте інгредієнти близько 2 хвилин, постійно перемішуючи, поки вони не стануть м'якими і ароматними.

Крок - 2
03

Коли цибуля і часник приготувалися, влийте до них яловичий бульйон. На середньому вогні доведіть бульйон з часником і цибулею до кипіння. Проваріть пару хвилин.

Крок - 3
04

У киплячий бульйон відправте томатне пюре, томатну пасту, і маленькі, нарізані кубиками консервовані помідори у власному соку (ви можете замінити їх свіжими, тільки обов'язково зніміть шкірку).

Крок - 4
05

Наступними покладіть в каструлю італійські трави, часниковий порошок, цибульний порошок і вилийте бальзамічний оцет. Перемішайте всі інгредієнти і доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму.

Крок - 5
06

Поки закипає томатна маса, очистіть овочі. Наріжте моркву кружечками, а стебло селери невеликими шматочками (для економії часу ви можете скористатися подрібнювачем овочів, щоб отримати овочі однакового розміру). По черзі перенесіть все в каструлю.

Крок - 6
07

Як тільки ви поклали в каструлю овочі, відправте до них заморожені фрикадельки (які можна купити готові в магазині або приготувати самостійно). Все перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися інгредієнтам 5 хвилин, час від часу помішуючи при кипінні.

Крок - 7
08

Через 5 хвилин покладіть в каструлю вермішель (в даному випадку спагетті), розламавши їх навпіл. Придавіть спагетті трохи ложкою, щоб вони повністю занурилися в томатну масу. Готуйте приблизно 12 хвилин, поки спагетті не стануть альденте. Не забувайте перемішувати суп, щоб спагетті не злиплися.

Крок - 8
09

Готовий суп з фрикадельками і вермішеллю з томатною пастою подавайте в гарячому вигляді, розлив в тарілки. При бажанні можете посипати суп натертим пармезаном і свіжим базиліком. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Лазанья з фаршем і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з фаршем і грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -
Банановий пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг до чаю 60 4 3 з 5 - детальніше -