Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Українська кухня

Суп-пюре гарбузовий з каррі

( 4.7778 4 518 18 оцінок)

3301 - переглядів
20 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей суп-пюре гарбузовий з каррі прекрасно поєднується з кмином і куркумою, а також з яблуками. Вершковий, смачний і душевний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп-пюре гарбузовий з каррі" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Великий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього трохи рослинного масла і добре розігрійте. Потім покладіть в розігріту сковороду попередньо нарізаний тонкою соломкою бекон і смажте його, постійно помішуючи, до хрусткого стану на середньому вогні. Вийміть обсмажений бекон з сотейника і відкладіть в сторону. Залиште масло в сотейнику.

Крок - 1
02

Потім додайте в сотейник попередньо очищену і дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3 хвилин, поки він не стане м'яким і прозорим.

Крок - 2
03

Додайте так само в сотейник очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і готуйте ще близько 30 секунд. Додайте так само в сотейник всі спеції: каррі, суху куркуму, кардамон, кмин, коріандр, сіль, чорний мелений перець і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Залийте в сотейник курячий бульйон, потім додайте заздалегідь вимитий і нарізаний великими кубиками гарбузовий горіх і очищене від шкірки і подрібнене яблуко. Зменшіть вогонь до середнього і готуйте вміст протягом 15-20 хвилин або до тих пір, поки кабачок не стане м'яким.

Крок - 4
05

Далі, використовуючи іммерсійний блендер, збийте вміст сотейника на високій швидкості, до вершкового і гладкого стану. В якості альтернативи ви можете перенести суп в чашу блендера і утворити пюре таким чином.

Крок - 5
06

Розмішайте густі вершки в невеликій ємності (можна використовувати молоко домашнього приготування). Залийте підготовлені вершки в сотейник до пюреобразної суміші і доведіть все до кипіння. Спробуйте вміст сотейника на сіль і чорний мелений перець і відрегулюйте при необхідності.

Крок - 6
07

Готовий суп-пюре гарбузовий з каррі розлийте в супниці, прикрасьте свіжим орегано і подавайте, посипавши зверху натертим на дрібну тертку козячим сиром і раніше приготованим хрустким смаженим беконом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Рижик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рижик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Круасани з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з шоколадом 40 5 2 з 5 - детальніше -
Панакота - покроковий рецепт, фото 1 Панакота 150 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пиріжки з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з капустою 75 3 3 з 5 - детальніше -
Щербет в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Щербет в домашніх умовах 50 2 3 з 5 - детальніше -
Котлети з картопляного пюре - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з картопляного пюре 40 3 3 з 5 - детальніше -