Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Російська кухня

Суп-пюре з лосося

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1546 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп-пюре з лосося - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп-пюре з лосося виходить ніжний і неймовірно смачний. Готується він дуже просто і з продуктів, які відмінно поєднуються один з одним. Урізноманітніть свій обідній стіл такою стравою, вона сподобається не тільки дорослим, але навіть дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп-пюре з лосося" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Солодку картоплю очистіть, промийте і наріжте на кружечки. Моркву очистіть, помийте і розріжте на дві частини, її можна не нарізати дрібно, вона буде подрібнюватись в блендері. Поставте на плиту каструлю з водою, опустіть в неї очищену моркву (ви можете опустити моркву і в шкірці) і відваріть до готовності. Готову моркву перекладіть в чашу блендера і подрібніть її. Перекладіть в окрему миску.

Крок - 1
02

Кухлика солодкої картоплі також необхідно зварити, можете кинути її до морквини або варіть окремо. Враховуйте, що нарізана картопля звариться швидше, тому не забувайте перевіряти її на готовність.

Крок - 2
03

Філе лосося промийте під проточною водою. Нам її необхідно відварити. Поставте на плиту каструлю з достатньою кількістю води, щоб рідина повністю покривала рибу, інакше вона може нерівномірно приготуватися. Доведіть до кипіння, трохи присоліть. Опустіть в киплячу воду філе. Шкіру перед варінням можна не знімати, так філе збереже свою форму, бульйон буде більш насичений, а риба соковитою і ароматною. Варіть рибу приблизно 20 - 25 хвилин, якщо ви наріжете рибу меншими шматочками, то час варіння зменшиться.

Крок - 3
04

Зварене філе лосося вийміть з бульйону, дайте трохи охолонути. (А з останків бульйону можна приготувати юшку або суп.) Після цього обов'язково зніміть шкіру і видаліть кістки з філе. Після варіння це не складе труднощів. Розділіть м'ясо на волокна за допомогою вилки і ножа, ретельно вибираючи кісточки.

Крок - 4
05

У чашу блендера покладіть знову, вже подрібнену моркву. Відварену солодку картоплю. Вершкове масло кімнатної температури. І влийте молоко.

Крок - 5
06

Перебийте всі інгредієнти до пюреобразного стану. Зніміть верхню частину блендера і додайте до інгредієнтів, що знаходяться в ньому - розібране філе лосося. Закрийте блендер і на високій швидкості все подрібніть. Додайте солі до смаку.

Крок - 6
07

Готовий суп-юре з лосося пересипте в тарілки і подавайте до столу. Перед подачею можете приправити суп чорним меленим перцем. Якщо ви вважаєте, що суп вийшов густуватим, ви можете додати в нього трохи бульйону, в якому варилася риба. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 35 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -
Ескалоп з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з грибами 40 2 3 з 5 - детальніше -
Сирна запіканка з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Сирна запіканка з ягодами 80 4 3 з 5 - детальніше -