Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Кубинська кухня

Суп курячий з брокколі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

659 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Суп курячий з брокколі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо ви хочете приготувати суп курячий з брокколі і хочете, щоб він був більш вершковим, додайте збиті вершки, незбиране молоко і трохи сиру. Якщо ви просто хочете зробити курячий суп густішим, можна використовувати трохи борошна або кукурудзяного крохмалю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп курячий з брокколі" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири0.6 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії46 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячий суп - один з тих рецептів супу, які можна використовувати хоч кожен день. Спочатку виберіть бульйон, який ви будете використовувати, курячий або овочевий. Додайте будь-які з ваших улюблених овочів. Насправді курячий бульйон або будь-який інший, який використовується в якості основи для супу, додасть йому тонкий аромат. Отже, нагрійте рослинну або оливкову олію у великій каструлі на середньому або сильному вогні.

Крок - 1
02

Додайте в гарячу олію попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, нарізану тонкими кільцями моркву, подрібнену селеру. Так само додайте в ємність очищений і дрібно нарізаний болгарський перець, звільнений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, і тушкуйте все, періодично помішуючи, поки не почне розм'якшуватися приблизно через 5 хвилин.

Крок - 2
03

Потім покладіть в каструлю до овочів курку (використовуйте курячу грудку, заздалегідь вимиту), залийте все бульйоном, посипте італійськими приправами, перемішайте і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте вміст, поки курка не просмажиться. Близько 20-25 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом в невеликій мисці збийте молоко і борошно без глютену до однорідного стану.

Крок - 4
05

Коли курка буде готова, вийміть її з каструлі і подрібніть за допомогою вилки на волокна.

Крок - 5
06

А в каструлю додайте розділену на шматки капусту брокколі, залийте підготовлену молочну суміш, засипте сіль і чорний мелений перець, укладіть так само подрібнену курку, перемішайте і тушкуйте ще 5-6 хвилин, поки овочі не розм якнуть і суп не загусне.

Крок - 6
07

Тепер перелийте готовий курячий суп з брокколі в миски, прикрасьте заздалегідь вимитою свіжою нарізаною петрушкою, посипте меленим чорним перцем і насолоджуйтеся.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Люля кебаб з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з баранини 60 5 3 з 5 - детальніше -
Сирне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Сирне суфле 40 3 3 з 5 - детальніше -
Щука по-ельзаськи - покроковий рецепт, фото 1 Щука по-ельзаськи 45 1 2 з 5 - детальніше -
Свинина з ананасом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з ананасом в духовці 65 3 3 з 5 - детальніше -