Укр
Рус
Харчо Перші страви Грузинська кухня

Суп харчо вегетаріанський

( 4.8261 4 523 23 оцінки)
2730 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Суп харчо вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ви, безумовно, скільки завгодно можете дивуватися тому, що суп харчо цілком ймовірно приготувати без м'яса. І я з точністю можу вас запевнити, що не тільки можна, а й просто необхідно. Якщо ви вже зважилися його приготувати, вас приємно здивує його незвичайний смак і аромат. Суп харчо, приготований за нашим рецептом, незважаючи на те, що без м'яса, знайде масу шанувальників, навіть серед тих, хто ніколи не дотримувався здорового способу життя. Думаю, всім зрозуміло, що раз наш суп без м'яса, значить основою, природно, є овочевий бульйон. Тому, саме від його якості залежить майбутнє нашого вегетаріанського супу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп харчо вегетаріанський" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири0.8 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії43 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій сотейник залийте овочевий бульйон і відправте його на плиту. Очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в киплячий бульйон і на слабкому вогні томіть овоч, до його розм'якшення.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння часник і наріжте зубчики невеликими скибочками, потім наріжте тонкими кільцями перець халапеньо (можна навіть з насінням) і наріжте заздалегідь вимиті стебла петрушки. Надішліть подрібнені інгредієнти в сотейник до цибулі і томіть, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 2
03

Потім залийте в сотейник решту бульйону і засипте очищене кавунове насіння. Добре все перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер засипте в сотейник до решти інгредієнтів заздалегідь вимочений рис (можна це не робити), ще раз все ретельно перемішайте і, накривши кришкою, залиште вміст томитися приблизно на 7 хвилин.

Крок - 4
05

Потім помийте під проточною водою помідори, наріжте їх невеликими шматочками і відправте в чашу блендера. Далі на високій швидкості блендера подрібніть часточки помідора в томатне пюре (повинна вийти рідка маса). Залийте утворену томатну суміш в сотейник, перемішайте, знову накрийте кришкою і продовжуйте томиится на середньому вогні, десь ще на 25 хвилин.

Крок - 5
06

Після закінчення зазначеного часу відкрийте кришку сотейника, засипте вміст сумішшю спецій хмелі-сунелі, посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і добре перемішайте. Залиште вміст сотейника томитися ще приблизно 3 хвилини.

Крок - 6
07

Тепер помийте під проточною водою зелень петрушки та на обробній дошці дрібно її наріжте. Засипте подрібнену зелень в сотейник, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште страву краще настоятися. Потім розлийте готовий вегетаріанський суп харчо в глибокі супниці і подайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мариновані баклажани - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані баклажани 50 5 2 з 5 - детальніше -
Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Пісний цибулевий суп 40 5 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -