Укр
Рус
Харчо Перші страви Грузинська кухня

Суп харчо

( 4.9375 4 532 32 оцінки)

3309 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Суп харчо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Дієта: Здорове харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Страви грузинської кухні відомі своїми насиченими смаками, пікантністю і ситністю. Одним з таких яскравих представників є суп харчо. Використання спецій - невід'ємна частина грузинської кухні, адже саме вони формують смак, іноді замінюючи навіть наявність м'яса. Саме такий варіант ми і пропонуємо вам випробувати, приготувавши за цим рецептом суп харчо. Експериментуйте сміливо і отримуйте відмінний суп з незвичайним смаком, а також задоволення від простоти і легкості приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп харчо " (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири2.1 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії61 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помістіть в невелику каструлю з підсоленою водою яловичину (краще вирізку) і відваріть її до повної готовності, близько години. У цьому рецепті не обов'язково використовувати яловичину, але необхідно брати все-таки м'ясо, яке має жирність для кращого навару. Потім викладіть відварене м'ясо на обробну дошку і наріжте його дрібними скибочками. Процідіть через дрібне сито підготовлений яловичий бульйон. Потім відправте невелику каструлю на плиту і засипте в неї подрібнену яловичину.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки картоплю і на кухонній дошці наріжте її дрібними квадратами. Очистіть від нутрощів і хвоста солодкий червоний перець, добре його вимийте і наріжте дрібними кубиками. Надішліть перець і картоплю в каструлю до м'яса.

Крок - 2
03

Потім засипте в каструлю до решти продуктів заздалегідь вимочений булгур (можете навіть попередньо трохи його приварити). Тепер очистіть від шкірки моркву і наріжте її дрібними кубиками або ж натріть на самій великій тертці.

Крок - 3
04

Далі добре посоліть вміст каструлі, приперчіть чорним меленим перцем, приправте паприкою, червоним меленим перцем або іншими спеціями на свій смак. Залийте вміст каструлі раніше підготовленим яловичим бульйоном, добре все перемішайте, накрийте ємність кришкою і залиште варитися на середньому вогні, до готовності всіх овочів.

Крок - 4
05

Далі ретельно вимийте проточною водою, і трохи просушіть свіжу петрушку або кинзу. Потім викладіть зелень на кухонну дошку і дрібно її наріжте. Потім відкрийте кришку і засипте в каструлю до решти продуктів подрібнену зелень і ретельно все перемішайте. Закрийте каструлю кришкою і протоміть її вміст ще кілька хвилин, а потім розлийте готовий суп харчо в великі тарілки і подавайте першу страву до обіднього столу. Смачного. 

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -
Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Жульєн в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн в мультиварці 80 5 3 з 5 - детальніше -
Пастила в сушарці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в сушарці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Каннеллоні з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Каннеллоні з м’ясним фаршем 55 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в духовці 120 1 3 з 5 - детальніше -