Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Вірменська кухня

Суп із консервованою квасолею

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

770 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Суп із консервованою квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня, Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з консервованою квасолею - ситна і навариста перша страва, насичена смаками та ароматами. Пропонуємо рецепт чеського квасолевого супу з копченостями. Він найкраще підходить для холодної пори року, тому що добре зігріває та насичує. Страва виглядає яскраво та апетитно. При цьому суп з консервованою квасолею по-чеськи виходить напрочуд смачним і поживним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Суп із консервованою квасолею" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії68 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Копчений окіст наріжте кубиками. Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і теж подрібніть кубиками.

Крок - 1
02

Очищені зубчики часнику роздавіть бічною стороною леза ножа та дрібно порубайте.

Крок - 2
03

Розтопіть на сковороді шматочок свинячого сала чи смальцю. Відправте туди нарізаний окіст і злегка припустіть на середньому вогні.

Крок - 3
04

Додайте до м'яса подрібнену цибулю і перемішайте. Коли цибуля стане м'якшою, всипте часник і знову перемішайте.

Крок - 4
05

Помішуючи, готуйте разом близько 1 хвилини, а потім всипте в сковороду пшеничне борошно і вимішайте інгредієнти.

Крок - 5
06

Вимиту та очищену від шкірки моркву натріть на дрібній тертці. Так само зробите з коренем петрушки.

Крок - 6
07

У сковороду з окістом всипте солодку паприку, перемішайте і вимкніть вогонь.

Крок - 7
08

З консервованої квасолі злийте рідину і надішліть боби в каструлю.

Крок - 8
09

Влийте туди ж будь-який бульйон на ваш вибір (яловичий, курячий, овочевий) та увімкніть вогонь. Відправте в каструлю з квасолею засмажку.

Крок - 9
10

Всипте в загальну масу терту моркву та корінь петрушки та перемішайте з іншими продуктами. Накрийте кришкою і варіть суп до м'якості овочів.

Крок - 10
11

Копчену ковбасу наріжте невеликими шматочками та викладіть у сковороду, де готувалася засмажка. Увімкніть вогонь і, помішуючи, підсмажте ковбасу до рум'яності.

Крок - 11
12

Коли суп із консервованою квасолею практично дійде до готовності, висипте в нього сіль та смажену ковбасу та перемішайте. Після цього зніміть каструлю з плити і дайте вмісту трохи настоятися.

Крок - 12
13

РозлийтСтрава ситна та смачна. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма 180 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Холодник простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Холодник простий рецепт 45 6 3 з 5 - детальніше -
Деруни на крупній тертці - покроковий рецепт, фото 1 Деруни на крупній тертці 60 4 3 з 5 - детальніше -