Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Литовська кухня

Сухофрукти по-марокканські

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

615 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Сухофрукти по-марокканські - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Сухофрукти по - марокканські можна назвати цукерками або закускою до чаю і кави. Карамелізований сушений цитрус, покритий шоколадом, може буде дуже незвичайним сувеніром для друзів і близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухофрукти по-марокканські" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи38.8 гр.
  • Калорії194 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви вам знадобляться найвідоміші цитрусові - апельсини. Бажано вибрати фрукти з тонкою шкіркою. Ретельно помийте їх під проточною водою. Покладіть на кухонну дошку і за допомогою гострого ножа наріжте тонкими кружечками. Якщо в апельсинах є кісточки, видаліть їх.

Крок - 1
02

Підготовлені кружальця апельсинів складіть в чисту глибоку каструлю. Полийте потрібною кількістю лимонного соку. Додайте мед і цукрову пудру. Все ретельно і акуратно перемішайте за допомогою дерев'яної ложки або лопатки.

Крок - 2
03

Увімкніть невеликий вогонь і поставте каструлю з апельсинами. Нагрівайте протягом 3 - 4 хвилин, поки апельсини не пустять сік. Помішуйте, щоб цукор мав можливість розтанути. Тепер вогонь можна збільшити до середнього. Соку з апельсинів виділиться ще більше. Продовжуйте готувати.

Крок - 3
04

Варіть апельсини у власному соку протягом 20 - 25 хвилин. За цей час часточки повинні стати напівпрозорими, а сироп густішим. Тепер вимкніть вогонь, накрийте каструлю з апельсинами кришкою і залиште на ніч постояти.

Крок - 4
05

По закінченню цього періоду, за допомогою вилки або паличок, дістаньте часточки апельсина з каструлі і складіть в чисту тарілку.

Крок - 5
06

Тепер вам знадобиться така побутова техніка, як сушарка для овочів і фруктів. Помістіть на сітку даного пристосування часточки карамелізованого цитруса. Накрийте кришкою і включіть сушилку. Сушіть фрукти відповідно до інструкції. Підсушені часточки апельсина дістаньте з сушарки.

Крок - 6
07

Тепер займіться шоколадом. Візьміть такий, який більше любите. Але краще використовуйте гірко - солодкий. Розтопіть шоколад на водяній бані.

Крок - 7
08

За допомогою паличок візьміть часточку апельсина і до половини опустіть в розтоплений шоколад. Потім помістіть її на решітку. Таким чином поступіть з усіма апельсиновими часточками. Залиште на деякий час, щоб шоколад застиг. Сухофрукти по - марокканські готові. Зніміть їх з решітки і викладіть на тарілку. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -
Котлети з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з буряка 50 4 3 з 5 - детальніше -
Класичні голубці в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Класичні голубці в мультиварці 80 3 3 з 5 - детальніше -
Димляма в скороварці - покроковий рецепт, фото 1 Димляма в скороварці 70 4 3 з 5 - детальніше -