Укр
Рус
Сухофрукти Десерти Французька кухня

Сухофрукти з медои і горіхами

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

2143 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Сухофрукти з медои і горіхами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Сухофрукти з медом і горіхами відмінний засіб для профілактики багатьох захворювань, а також це незамінний компонент спортивного харчування. Така суміш корисних продуктів - це смачний коктейль з вітамінів і мінералів, який підвищує імунітет, чистить судини і береже серце. Особливо хороша така суміш взимку, коли в розпалі всякі віруси, або на початку весни, коли організму загрожує авітаміноз. Крім усього цього, суміш сухофруктів з медом і горіхами - це ще дуже смачно, що робить таку суміш ще популярніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухофрукти з медои і горіхами" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири18.6 гр.
  • Вуглеводи41 гр.
  • Калорії375 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В даному рецепті ви дізнаєтеся деякі секрети, як зробити корисну суміш ще смачніше. Часто вітамінні суміші готують шляхом подрібнення інгредієнтів, які потім перемішуються всі разом, в результаті чого виходить густа ароматна суміш. У цьому ж рецепті ми пропонуємо трохи інший спосіб, за яким суміш із сухофруктів з медом і горіхами буде виглядати ще й дуже красиво. Отже, почнемо з того, що розділимо по окремих ємностях всі інгредієнти, а саме: курагу (її ми ріжемо навпіл або на кілька частин), родзинки і журавлину.

Крок - 1
02

Горіхи можна взяти будь-які на ваш смак, в цьому рецепті це мигдаль, фундук і арахіс. Тепер в кожну ємність з окремим інгредієнтом наливаємо гарячу кип'ячену воду і залишаємо хвилин на 5-10.

Крок - 2
03

Після цього зливаємо воду, а сухофрукти і горіхи підсушуємо паперовими рушниками. Потім деко застилаємо пекарським папером і викладаємо на нього всі інгредієнти. Але не треба їх змішувати.

Крок - 3
04

Тепер ставимо деко в духовку, розігріту до 100 градусів на 20 хвилин. За цей час сухофрукти і горіхи трохи пропекуться, підсушаться і стануть ще ароматніші.

Крок - 4
05

Дістаємо деко з духовки і починаємо збирати всі компоненти разом. Для цього в окремій ємності змішаємо разом мелений імбир і корицю, ці інгредієнти додадуть майбутній вітаміннійї суміші ще більше смаку і аромату, зробивши її пікантною і оригінальною.

Крок - 5
06

Як правило, такі суміші прийнято зберігати в скляних баночках. Пропонуємо викласти інгредієнти шарами. Спочатку відправимо в банку арахіс. Потім поливаємо його медом і посипаємо дрібкою суміші з кориці та імбиру.

Крок - 6
07

Потім викладаємо курагу, повторюючи процедуру з медом, потім викладемо по черзі горіхи і теж поливаємо мигдаль і фундук медом. Ну а потім в банку відправимо журавлину, а в кінці родзинки. Після цього доливаємо мед, щоб він повністю покривав вміст банки.

Крок - 7
08

Тепер закриваємо баночку кришкою і відправляємо нашу смачну суміш в холодильник. Сухофрукти з медом і горіхами - це справжній смачний подарунок для любителів здорового харчування. Вітамінну суміш ви можете презентувати своїм друзям, заходячи до них на чашечку чаю, такий подарунок завжди красиво виглядає і тепло сприймається. Піклуйтеся про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, не забуваючи про те, що ліки бувають дуже смачними. Сухофрукти з медом і горіхами - відмінне тому підтвердження.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -
Овочі, запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Овочі, запечені в духовці 45 3 2 з 5 - детальніше -