Існує просто величезна кількість способів приготування сухариків з часником. Ці чудові хрустяшкі - прекрасна добавка до бульйону або складова салату, а особливо гарні сухарі з часником для любителів пива, з яким такі ласощі розлітаються на ура. Але навіть у такої простої здавалося б страви, як часникові сухарики, є свої нюанси, адже важливо довести їх до ідеального хрускоту, рівномірно розподілити начинку. Відповіді на всі ці питання ви знайдете в нашому рецепті, просто приготувавши по ньому прості, але пікантні і дуже смачні сухарі з часником за лічені хвилини.
На приготування таких хрустких і ароматних сухариків у вас піде менше півгодини, а результат приємно вас порадує. Отже, сухарики рекомендуємо готувати з французького багета. Його нарізаємо невеликими кубиками, розміром приблизно 1,5-2 см.
Потім підготуємо зелень, а саме гарненько миємо петрушку і пір'я зеленої цибулі, а потім дрібно їх шаткуємо.
Також очистимо від лушпиння зубчики часнику. Кількість часнику регулюйте самостійно, в залежності від ваших уподобань. Якщо ви хочете, щоб сухарики просто мали приємний часниковий аромат, тоді досить і одного зубчики. Якщо ж ви любите, щоб добре відчувався часниковий смак - тоді відповідно додавайте ще часнику.
Після цього на вогонь ставимо сковорідку і кидаємо шматочок вершкового масла. Коли масло розтопиться, натираємо на дрібній тертці часник або ж пропускаємо його черезчасникодавку і залишаємо на вогні готуватися ще секунд на 20-30, постійно перемішуючи вміст, після чого знімаємо сковорідку з вогню.
Тепер в глибоку ємність помістимо подрібнену зелень і нарізаний багет, а далі поливаємо ароматною сумішшю наші сухарики.
Також солимо і перчимо їх на смак, а потім все гарненько перемішуємо, щоб кожен шматочок хліба просочився маслом.
Ну і переходимо до завершального завданням. На деко викладаємо наші майбутні сухарики. При необхідності деко застилаємо пергаментним папером. Після цього відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку і залишаємо готуватися наші сухарики протягом 10-15 хвилин.
Через зазначений час дістаємо з духовки готові хрустяшкі, які видають гарний аромат. Сухарики з часником виходять дуже красивими і апетитними на вигляд, ніжні, рум'яні, а за рахунок таких простих добавок, як часник і зелень, вони мають неймовірний смак і чудово підійдуть для будь-якої страви.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти