Укр
Рус
Сухарі Випічка Російська кухня

Сухарі з батона

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1472 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Сухарі з батона - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо вам потрібно по-швидкому приготувати який-небудь смачненький перекус або добавку до перших страв - то сухарі з батона - це те, що вам потрібно. Крім того, що таким чином можна утилізувати трохи підсохлий хліб, це ще й прекрасний спосіб створити смачну, ароматну закуску, приправивши батон спеціями і підсушити його в духовці або на сковорідці. Сухарі з батона завжди гарні і як добавка в салат, і як незамінний супутник вечірніх посиденьок під пиво з друзями. Один з простих, але дуже вдалих варіантів приготування таких сухариків ми рекомендуємо випробувати, скориставшись нашим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Сухарі з батона" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи43.1 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Процес приготування сухарів з батона настільки простий і невигадливий, що ви й самі не встигнете моргнути оком, як на столі буде стояти блюдо з цими ароматними і апетитними вкусняшками. Отже, батон ріжемо на скибочки товщиною приблизно один сантиметр.

Крок - 1
02

Як доповнення до смаку рекомендуємо використовувати звичайно ж часник, а також зелень петрушки. Для цього петрушку гарненько миємо, а потім дрібно шаткуємо. Часник чистимо від лушпиння, і подрібнюємо за допомогою терки або ж, використовуючи чеснокодавку.

Крок - 2
03

Тепер ставимо на вогонь сковорідку або широкий сотейник і викладаємо вершкове масло. Сюди ж додаємо нашатковану петрушку і подрібнений часник. Сіль і перець або ж будь-які інші спеції використовуємо за бажанням і додаємо їх до смаку. Коли масло повністю розтопиться, перемішайте вміст сотейника до однорідності.

Крок - 3
04

Після цього беремо скибочки батона і вмчуємо їх в цю суміш або ж рівномірно намазуємо її на батон за допомогою ножа.

Крок - 4
05

Залишається тільки підсушити хліб, і для цього ми рекомендуємо використовувати той же сотейник або сковорідку, на яку викладаємо скибочки батона і залишаємо їх присмажуватися на невеликому вогні по пару хвилин з кожної хвилини, до утворення апетитної, рум'яної і хрусткої скоринки. Таким чином, готуємо інші скибочки, отримавши в результаті шалені сухарі з батона, які видають неймовірний аромат, прекрасно виглядають, а на смак - це справжня бомба.

Крок - 5
06

Такий простий і швидкий варіант приготування часникових сухарів з батона завжди на ура розлітається за будь-яким столом і відмінно сприймаються як дорослими, так і дітьми. Така універсальна закуска, яка хороша і до пива, і як перекус і в якості добавки до перших страв - це справжня кулінарна знахідка для кожної господині, коли за лічені хвилини можна приготувати на своїй кухні просту, недорогу, красиву, ароматну, пікантну і дуже смачну страву.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Бограч по-закарпатськи - покроковий рецепт, фото 1 Бограч по-закарпатськи 65 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з моркви 35 2 2 з 5 - детальніше -